Press "Enter" to skip to content

HOROSCOP APRILIE: Zodia care sufera la GREU in aceasta luna..

În cea mai mare parte a lunii aprilie 2021 ne călăuzește energia Berbecului, pentru că Berbecul este activat de Venus (până la 14 aprilie), de Soare și de Mercur (până la 19 aprilie). Marte, guvernatorul Berbecului, tranzitează zodia Gemenilor până la 23 aprilie, apoi se mută în zodia Racului. Acest context astral induce dinamism, curaj și spirit de inițiativă, astfel încât suntem mai dispuși să punem în practică idei îndrăznețe care, în alte împrejurări, ni s-ar fi părut prea riscante. În intervalul 8-11 aprilie, nu este exclus să apară câteva dezamăgiri cauzate de mici nereușite, dar acestea nu fac decât să ne ajute să ne revizuim obiectivele și să ne ajustăm așteptările.

Aspectele lunii aprilie 2021 sunt armonioase, în marea lor majoritate, ceea ce promite claritate mentală, coerență, inventivitate, eficiență și o predispoziție către schimburi de idei, asocieri și parteneriate.

Cu toate că parcurgem o perioadă marcată de diverse restricții din cauza crizei sanitare, avem toate șansele să descoperim metode din ce în ce mai inventive de a relaționa, de a fi împreună fără să ne aflăm unul în preajma altuia.

Pe tot parcursul lunii aprilie 2021 este de așteptat ca tranzacțiile comerciale să se intensifice. De asemenea, sunt favorizate negocierile și acordurile.

După o vreme îndelungată de blocaje și încâlceli care au provocat stagnare, în luna aprilie 2021 este posibil să simțim, în sfârșit, că lucrurile încep să se miște, că multe situații încep să se deblocheze, că putem să progresăm și să depășim temerile care ne-au împiedicat să acționăm sau chiar să ne gândim la viitor. Contextul astral al lunii aprilie încurajează competitivitatea, creșterea și dezvoltarea, astfel încât avem posibilitatea să acționăm decisiv pentru a ne schimba viața în bine. Eastrolog.ro recomandă, totuși, evitarea exceselor de orice fel și a riscurilor exagerate.

Simțul practic este amplificat pe măsură ce planetele din Berbec se mută în Taur: Venus la 14 aprilie 2021, Soarele și Mercur la 19 aprilie.

După 22 aprilie, conjuncțiile pe care Venus, Mercur și Soarele le formează cu Uranus stimulează spiritul de aventură și dorința de a experimenta. Prin urmare, ne putem aștepta la schimbări și la oportunități surprinzătoare, care ne ajută să ne îmbunătățim viața pe toate planurile, de la cel relațional până la cel profesional și material. Acest context astral sporește nevoia de stimulare fizică și mentală și dorința de a elimina din viața noastră tot ceea ce este depășit, învechit, de la obiecte până la mentalități și relații.

La 23 aprilie 2021 Marte își începe tranzitul prin Rac, zodie în care nu se simte în largul său. Prin urmare, în ultima săptămână din aprilie mulți dintre noi am putea resimți o diminuare a energiei sau, poate, doar fluctuații ale stării de spirit, ale elanului ori ale entuziasmului. Nu este exclus să apară o tendință de a acționa uneori prea în forță și alteori fără convingere sau ezitant. De asemenea, este posibil să ne simțim, din când în când, sufocați de emoții sau de frustrări mai vechi.

Am putea folosi constructiv această energie pentru a ne reconecta cu cei dragi, pentru a gestiona anumite chestiuni sensibile de familie sau legate de trecut și pentru a analiza dacă nu cumva ne identificăm prea mult cu valorile familiei de proveniență, în loc să ne construim propriul sistem de valori.

Ținând cont și de planetele care se află în Taur, eastrolog.ro semnalează că în această perioadă nevoia de siguranță este mai mare, ceea ce poate să inducă o predispoziție generală către atitudini defensive sau chiar către pasivitate și evitarea sau amânarea unor decizii ori acțiuni decisive. De asemenea, mulți dintre noi am putea fi predispuși să acționăm pe baza unor motivații emoționale, în condițiile în care anumite evenimente au un impact emoțional important. Tendința de a deveni mai subiectivi riscă să conducă la decizii și acțiuni mai puțin realiste, mai puțin pragmatice, ineficiente.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *