Press "Enter" to skip to content

Horoscop 25 Aprilie 2020. Ziua aceasta vine cu VEȘTI BUNE

Berbec

Nu mai e loc de joaca atunci cand este vorba de sfera iubirii, te atentioneaza astrele. E nevoie de maturitate, responsabiltiate, asumare.

Nu cumva este timpul pentru unele angajamente mai serioase, pentru o noua etapa, pentru o legatura mai profunda cu partenerul romantic?

Taur

Ti se ofera astazi oportunitatea de a sta in compania unei persoane deosebite, de la care ai destul de multe lucruri de invatat. Indiferent ca este un nume de rasunet sau o clebritate, il vei privi cu o anumita admiratie, de parca nu ti-ar veni sa crezi ca ai acest noroc de a primi informatii valoroase de la respectiva sursa.


Gemeni

Semnul tau zodiacal se afla in sfera parteneriatelor. Ai un mental puternic, iar acesta te va ajuta sa depasesti orice obstacol va aparea astazi. In plus, atitudinea ta va fi cea care va decide felul in care vor interactiona ceilalti cu tine, spun astrele.

 

Rac

Este o zi buna pentru studiu, pentru a finisa anumite cercetari, pentru a invata lucruri noi, pentru a-ti dezvolta abilitati noi, pentru a analiza reusitele unui proiect. Mintea ta este deosebit de ascutita acum, de aceea ar fi bine sa te folosesti de acest avantaj, te indeamna astrele.


Leu

Astazi esti ca un buretel care asimileaza, strange, aduna. Semnul tau zodiacal se afla in sfera afacerilor externe, iar azi poti primi multe vesti interesante si valoroase, dar si poti afla o multitudine de informatii fascinante si utile. Acumuleaza-le, te indeamna astrele, pentru ca in cateva zile vei avea nevoie de ele si te vei felicita pentru eforturile si constiinciozitatea de astazi.


Fecioara

Prioritatea acestei zile este comunicare, de aceea vei fi deosebit de atent la felul in care te vei exprima, la gestica, la mimica, la intonatie, si mai ales, la momentele in care va fi nevoie sa nu intervii, ci pur si simplu sa-ti lasi interlocutorul sa vorbeasca, ca sa-i intelegi mai bine intentiile si dorintele.


Balanta

Lucrurile sunt luminoase si destul de promitatoare in ceea ce priveste viitorul tau din sfera carierei. Atata timp cat ai ocazia sa-ti arati creativitatea, imaginatia, dar iti vei si asculta intuitia, lucrurile vor merge de minune, te asigura astrele.

 


Scorpion

Cuvintele cheie pentru aceasta zi: alianta, autenticitate, onestitate, parteneriat, uniune, iar sfatul astrelor pentru astazi este urmatorul: ai grija sa-ti joci cartile corect si sa nu incerci sa pari altcineva decat esti. Oamenii doresc sa te cunoasca, nu te ascunde dupa masti care iti pot face oricum mai mult rau decat bine.


Sagetator

Este foarte posibil ca astazi sa-ti doresti sa te rasfeti, sa ai mai multa grija de tine, de nevoile tale. S-ar putea sa fie vorba si de unele achizitii pe care doreai sa le faci de mult timp. Atata timp cat acestea nu-ti afecteaza simtitor bugetul, astrele sustin sa-ti urmezi dorintele.


Capricorn

S-ar putea ca ziua de astazi sa te surprinda si pe tine, nu doar pe ceilalti, cu brusc aparuta nevoie de a te distra! De aceea vei fi mai jucaus, mai pus pe sotii, mai dornic de aventura. Este posibil sa-ti doresti si un partener de distractie. La cine te gandesti?


Varsator

Semnul tau zodiacal se afla in sectorul rutinei, iar astazi nu ar trebui sa te departezi prea mult de la lista de sarcini de bifat sau de la agenda ta, spun astrele. Nu este un moment potrivit ca sa faci schimbari sau sa iei decizii, pentru ca astazi preferi mai mult ca oricand stabilitatea.


Pesti

Esti tentat sa te implici intr-o afacere sau un proiect care promite sa-ti aduca avantaje financiare substantiale, dar acest lucruri ar putea insemna sa ai mai putin timp pentru familie, prieteni si pentru propriile hobby-uri si pasiuni. Dar oare esti pregatit pentru aceste sacrificii?

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *