Press "Enter" to skip to content

Horoscop VINERI, 18 Decembrie 2020: Maine, aspectele financiare sunt puse la punct ->

Horoscop 18 Decembrie 2020: Astăzi, aspectele financiare sunt puse la punct, cheltuielile sunt excluse pentru nativii Rac.

Fecioarele sunt preocupate de schimbare, Racii pun presiune pe cei din jurul lor, iar Scorpionii prind aripi atunci când primesc o veste bună, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020.

Ziua de astăzi este una a deciziilor pentru nativii din unele zodii, dar și o zi plină de rutină pentru alții.

Horoscop 18 Decembrie 2020 Berbec
Nativul Berbec are tendința de a respinge ceea ce provine din partea celorlalți, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020. Spre nemulțumirea partenerului de viață, Berbecul se implică în activități care nu îi lasă timp și pentru relația de cuplu.

Celor din această zodie li se pregătește o surpriză însă cineva se va da de gol și vor fi nevoiți să pară surprinși. Însă, surprizele sunt mereu urmate de cadouri, așa că tot ai motiv de bucurie.

În ceea ce privește sănătatea, ar trebui să îi acorzi mai multă atenție, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020. Mai bine să fii preventiv decât să tragi ponoasele mai târziu.

Horoscop 18 Decembrie 2020 Taur
Astăzi nimic nu este imposibil pentru Taur, își va consuma energia prin activități care îl ajută să își atingă obiectivul, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020. Spre finalul zilei, acestor nativi singuri li se vor ivi șanse de a-și găsi sufletul-pereche!

Astăzi ești numai lapte și miere. Toți cei care îți cer astăzi o favoare au mari șanse să primească ce își doresc, pentru că ești într-o dispoziție de zile mari. Însă totul se poate schimba într-o secundă dacă cineva sare calul, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020. Și cum o atitudine pozitivă nu face decât să atragă și mai multă pozitivitate, ziua ta va fi plină de vești bune.

Prietenii tăi văd în tine un aliat de nădejde și vor apela la tine cu încredere. Viața amoroasă este și ea plină de fluturași. Îi faci un cadou persoanei iubite: un ceas pe care și-l dorea de mult, o cămașă sau poate chiar o cină romantică. Folosești rețeta mamei cu ajutorul căreia l-a cucerit pe tatăl tău.

Horoscop 18 Decembrie 2020 Gemeni
Nativul din zodia Gemeni va petrece mult timp căutând o soluție pentru problemele celorlalți, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020. Dacă în primele ore ale zilei este preocupat de muncă, în a doua parte a zilei va reflecta asupra unei decizii și va cere un sfat unui apropiat. Spre seară se va relaxa alături de membrii familiei.

Apar probleme parcă de nicăieri la serviciu, iar tu te simți copleșit de acestea. Ia o pauza scurtă de la tot ce te înconjoară, chiar și pentru câteva minute, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020. Vei vedea că acele clipe de relaxare te vor face să gândești mai limpede și să găsești cea mai bună rezolvare a problemei.

Se ivește prilej de o scurtă călătorie care te va ajuta să îți încarci bateriile. Nu refuza, chiar dacă este primul cuvânt la care te gândești. Ia-ți partenerul și detașează-te!

Horoscop 18 Decembrie 2020 Rac
Astăzi, nativul din Rac stabilește un plan bine pus la punct în ceea ce privește cheltuielile. În prima parte a zilei, se va baza pe economii, dar va încerca pe cât posibil să îşi sporească veniturile, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020. Spre seară va pleca la drum; nu se recomandă să evite acest lucru, căci luminița de la capătul tunelului s-ar putea să îi fie benefică.

Ești irascibil și ai impresia că astăzi toți vor să te enerveze însă este doar în capul tău. Respiră adânc și încearcă să nu mai găsești în discuțiile cu ceilalți prilej de ceartă. După ce îți trece starea aceasta proastă, nu vei face decât să îndrepți răul făcut la nervi.

Puțin sport te va ajuta să te relaxezi, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020. Alimentația a fost neglijată în ultima perioadă și asta și-a spus cuvântul. Te simți obosită, lipsită de viață și negativistă. Acordă mai multă atenție alimentelor pe care le consumi și vei vedea că se va îmbunătăți și starea de spirit.

Horoscop 18 Decembrie 2020 Leu
Nativul Leu ar trebui să țină cont și de părerea partenerului de viață, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020. În prima parte a zilei, pot apărea anumite neînțelegeri din cauza deciziilor acestui nativ, care nu sunt pe placul celorlalți. Spre seară o vizită a unei rude va acapara toată atenția.

Crezi că ai tot timpul din lume pentru a-ți găsi rostul pe pământ însă află că nu este tocmai așa. Nu mai pierde vremea și mobilizează-te spre a realiza ceea ce îți propui la începutul zilei, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020. Cu cât ai mai bine organizat un plan de idei în minte, cu atât îți va fi mai ușor.

Prietenii tăi au nevoie de tine mai mult ca niciodată, iar tu ești acolo tot timpul să îi ajuți. Adu-ți aminte însă că unii dintre ei nu te-au ajutat atunci când ai avut nevoie. Ar trebui să existe un echilibru între aceste situații.

Horoscop 18 Decembrie 2020 Fecioară
În prima parte a zilei, un apropiat îi va face un cadou care îi va schimba starea de spirit, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020. Va lua legătura cu cineva plecat fie în țară, fie în străinătate. Spre finalul zilei apar noutăți care îi stârnesc curiozitatea nativului Fecioară. În ciuda problemelor de sănătate, acesta este întotdeauna sufletul petrecerii și nu va rata nicio ocazie prin care să demonstreze acest lucru.

Fie că este vorba despre viața ta personală, fie despre cea profesională, tu găsești tot timpul ceva de făcut; toate par că au nevoie de un mic retuș. Însă, nici propria persoană nu scapă de această preocupare de a schimba ceva: vrei să faci o schimbare de look, de garderobă, să reamenajezi.

Stai foarte bine cu banii, iar acest aspect se reflectă în viața ta socială: vrei să ieși în oraș, le faci cinste colegilor, poate este vremea să îți iei și telefonul acela pe care l-ai testat zilele trecute în magazin, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020. Nu uita însă că niște bani puși deoparte nu strică niciodată.

Horoscop 18 Decembrie 2020 Balanță
Astăzi, nativul din zodia Balanță va lucra intens la un proiect sau va ajuta la treburile casnice, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020. Partenerul de viață îi va fi un punct de sprijin important dacă planurile sale nu ajung să se finalizeze. Spre seară, va avea loc o ieșire cu scopul de a se relaxa, alături de prieteni, lăsând grijile deoparte.

Simți o poftă de viață cum nu ai mai simțit de foarte mult timp. Toate proiectele pe care le-ai început însă nu le-ai terminat pot fi finalizate astăzi. Este timpul să renunți la ranchiună și să îți suni prietena cu care te-ai certat, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020. Prietenia este mai importantă decât o neînțelegere.

Cu banii nu stai atât de bine, dar încerci să te descurci cu ce ai. Știi că dacă îți pui mintea la contribuție, banii nu vor înceta să apară.

Horoscop 18 Decembrie 2020 Scorpion
Entuziasmul, energia și simțul umorului pe care le afișează nativul Scorpion sunt bine-venite pentru cei din jur, căci vor destinde atmosfera tensionată atât de la locul de muncă, precum și din cadrul familiei, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020. În a doua parte a zilei, se anunță unele schimbări, dar și oportunități prin care nativul se poate face remarcat.

Astăzi vei primi o veste bună: ai obținut jobul pe care ți-l doreai de mult, o persoană pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme va veni în vizită, câștigi o sumă de bani.

Practici mult sport, pentru că știi că asta îți face numai bine. O prietenă vrea să se alăture programului tău de activități sportive, deoarece dorește să emane și ea atâta energie pozitivă, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020.

Horoscop 18 Decembrie 2020 Săgetător
O discuție poate stârni revolta nativului din zodia Săgetător, dorindu-și să îşi exprime punctul de vedere. În prima parte a zilei, va evita să fie în centrul atenției, cu toate că cei din jur îi vor căuta prezența, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020. Obișnuința nu îl va lăsa pe acest nativ să renunțe la ceea ce nu îi place însă va reuși cu multă răbdare.

Prima parte a zilei este plină de activități de rutină, dar tu te simți foarte bine făcându-le.

Simți un disconfort abdominal și ai putea ajunge și la medic, așa că ai grijă la ceea ce consumi astăzi!

Colegii de muncă îți dau bătăi de cap, dar nu îi bagi în seamă, pentru că știi că nu rezolvi nimic dacă le faci jocul, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020. Încearcă să rămâi pozitivă, chiar dacă mai ai și momente când îți este greu.

Horoscop 18 Decembrie 2020 Capricorn
Încă de dimineață, dorința nativului din Capricorn de a discuta anumite aspecte care îl neliniștesc are ca răspuns întreaga atenție a celor din jur, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020. O problemă mai veche îl stresează, dar nu renunță, iar faptul că are sprijinul partenerului îi conferă liniște.

Un proiect pe care l-ai început acum ceva timp s-ar putea să își găsească finalizarea în această zi.

Te-ai tot gândi și ai reușit să găsești soluția la problema care îți dădea bătăi de cap, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020. Ții cont de sfatul cuiva drag și poate chiar ceri ajutorul pentru a-ți finaliza proiectul care îți va aduce mare satisfacție.

Se întrevăd șanse de un venit suplimentar. Nu da cu piciorul unei prietenii vechi de dragul unei posibile oportunități. Vei vedea că prietenii contează mai mult.

Horoscop 18 Decembrie 2020 Vărsător
Astăzi se va ivi o oportunitate de afacere profitabilă pentru acest nativ, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020. În prima parte a zilei, va lua o decizie importantă, lăsându-se influențat de părerile celor din jur. Spre seară, un apropiat îi va face o surpriză plăcută, drept răsplată pentru comportamentul său impecabil.

La capitolul dragoste stai foarte bine și încă reușești să-ți surprinzi partenerul, deși vă leagă foarte mulți ani, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020.

Horoscop 18 Decembrie 2020 Pești
Investițiile pe care le face nativul Pești nu au întotdeauna succes însă astăzi vor merita, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020. Cei din jur îi vor da câteva sfaturi pe care acesta nu le va urma. Spre seară, doar partenerul de viață va fi martorul unor mărturisiri care de mult îi erau o povară, acest fapt ajutând relația de cuplu.

Apar ceva probleme în ceea ce privește viața de cuplu și îți faci chiar gânduri că poate aveți nevoie de ajutor. Însă, nu dispera! Fiecare problemă își are rezolvarea. Rezolvarea la problema ta este mai aproape decât crezi. Vorbește sincer cu partenerul și vei vedea că norii negri dispar repede…

Banii vin chiar când ai nevoie de ei, iar asta te bucură foarte mult. Fii mai pozitivă și vei vedea că urmează doar evenimente bune în viața ta, potrivit horoscop 18 Decembrie 2020! scrie yve.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *