Press "Enter" to skip to content

Horoscop 11-17 mai 2021: Ploua cu mare NOROC peste 3 zodii

Berbec

Fă-ți mai mult timp pentru tine, nu trebuie să se suprasoliciți și în zilele libere. Contactează-i pe cei dragi, poate organizați ieșire în aer liber.

Taur

Nu te mai enerva din cauza unor lucruri pe care, orice ai face, nu ai cum să le schimbi. Mai bine te concentrezi pe ceea ce este important.

Gemeni

Îți faci prea multe griji legate de ceea ce cred alții despre tine. Nimeni nu știe mai bine decât tine ce trebuie să faci, așa că încearcă să ignori comentariile răutăcioase.

Îți plac provocările și ai de gând să încerci lucruri noi. Chiar dacă ai multă energie, încearcă să fii precaut, pot avea loc situații imprevizibile.

Leu

Ai mai multă grijă la cheltuieli. S-ar putea să intervină alte probleme și poate nu o să ai mereu sumele necesare de bani la dispoziție. Încearcă să te controlezi la cumpărături.

Fecioară

Renunță la orgoliu și împacă-te cu persoanele cu care te-ai certat, chiar dacă s-a întâmplat cu mult timp în urmă. Nu-ți face bine să ai atâtea griji.

Balanță

Chiar dacă nu ai o stare foarte bună de spirit, încearcă să-ți controlezi cuvintele și să nu-i rănești pe cei dragi, mai ales dacă nu au nicio vină. Caută activități care să-ți țină mintea ocupată.

Scorpion

Orie ai face, nu te poți bucura de această zi, chiar dacă nu s-a întâmplat nimic. Ai o stare de agitație și poate reușești să scapi de ea dacă te vezi cu un prieten apropiat. Nu-ți face probleme care nu există.

Săgetător

Ți se oferă șansa de a face parte dintr-un proiect important și ar fi bine să accepți, chiar dacă ai temeri. Acest pas ți-ar putea fi de mare ajutor în carieră.

Capricorn

Fii sincer atunci când îți exprimi sentimentele față de persoana iubită. Doar așa puteți rezolva tensiunile dintre voi, nu ajută cu nimic să ții totul în tine.

Vărsător

Te stresează o problemă mai veche și nu știi ce să faci, simți că o iei razna dacă te mai gândești mult la asta. Ocupă-te de treburile urgente și vorbește cu cineva dacă ai nevoie, nu trebuie să te macine ceva atât de mult.

Pești

Nu vrei sub nicio formă să ieși din zona de confort. Ar trebui să te gândești de două ori, s-ar putea să pierzi șanse uriașe și să le regreți mai târziu.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *