Press "Enter" to skip to content

Greşeala care a dus la moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a murit în 2015, însă acum s-a aflat că acesta ar mai fi putut să trăiască dacă n-ar fi făcut o greșeală colosală. Politicianul s-a stins din viaţă la 65 de ani în urma unui atac de cord.

Au trecut aproape cinci ani de la moartea poetului și politicianului Corneliu Vadim Tudor. S-a stins din viață pe 14 septembrie 2015,

lăsând în urmă o familie îndurerată. Nimeni nu se aştepta la acest lucru, mai ales că fostul politician părea mereu într-o stare foarte bună.

Academicianul Mircea Ifrim afirma, în urmă cu ceva timp, într-un interviu acordat pentru DC News, că politicianul ar mai fi trăit dacă nu ar fi făcut o greșeală în ceea ce privește regimul de viață.

Corneliu Vadim Tudor suferea de diabet, dar s-a încăpățânat să nu țină tratamentul specific bolii, potrivit Ciao.

„Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a fost un fenomen natural, adică de așteptat, pentru că el nu dorea să țină regimul respectiv având diabet. Cum era de așteptat, diabetul i-a atacat vasele.

Atacând vasele, a ajuns la Spitalul Militar. Corneliu Vadim Tudor era foarte încăpățânat, un mare om de cultură, incontestabil, un talent, dar aici a făcut o greșeală pentru că nu a ținut cont de ce trebuia să facă”, declara academicianul Mircea Ifrim.

CORNELIU VADIM TUDOR ŞI-A PREVESTIT MOARTEA
„Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău. Cred că şi la moartea fratelui lui, Pavel, a visat-o.

Şi-a visat şi înmormântarea. O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el.

Noi de visul ăsta n-am ştiut. Ne-a povestit altcineva. Îl marcau visele astea. Credea în visele acestea pentru că le-a simţit pe pielea lui… Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Fisele cu el îmi arată ceva. Şi ştiu sigur, că am verificat”, a declarat Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *