Press "Enter" to skip to content

Gabriela Cristea, mai naturală ca oricând. Cum arată vedeta fără strop de machiaj:

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiuziune din România. De curând, vedeta le-a împărtăşit o imagine de senzaţie fanilor, afişându-se complet nemachiată. Iată care a fost reacţia fanilor!

Gabriela Cristea a demonstrat de nenumărate ori că este o femeie puternică şi extrem de asumată. La fel s-a întâmplat şi de această dată, când vedeta le-a demonstrat admiratorilor săi de pe reţelele sociale că nu vede nicio o problemă în a-şi expune tenul, fără niciun strop de machiaj.

Îmbrăcată lejer şi cu şuviţe rebele de păr, îndrăgita prezentatoare s-a fotografiat în pat, dezvăluindu-le fanilor cum arată într-o zi obişnuită de weekend, când nu se află în lumina reflectoarelor.

„Sâmbătă…”, a scris Gabriela Cristea pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei, fiind vizibil relaxată.

Fanii au asaltat fotografia în doar câteva clipe, cu mii de like-uri şi comentarii, prin care au apreciat-o pentru naturaleţea ei.

„Felicitări pentru cât ai slăbit!!! Arăți foarte bine și ești atât de frumoasă nemachiată!!!! Apreciez și optez pentru frumusețea naturală!! / Până și ciufulită și somnoroasă tot frumoasă ești 💖💖💖 / Superbă🌹 / Eşti tare frumoasă naturală 👌😍 / Eşti atât de fresh fără machiaj!❤️”, sunt doar unele dintre comentariile internauţilor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *