Press "Enter" to skip to content

Florin Salam, implicat în cazul tinerei polițiste diagnosticate cu leucemie: “Haideți să o ajutăm”

Povestea tinerei polițiste care a crezut că are coronavirus dar de fapt a fost diagnosticată cu leucemie acută a

făcut înconjurul țării. Și vedetele au fost atinse de cazul Ramonei și au făcut apel la solidaritate.

Unul dintre artiștii care se roagă pentru ca Ramona să se facă bine cât mai repede este chiar Florin Salam, cunoscut nu doar pentru vocea sa, dar și pentru sufletul său mare.

Astfel, cunoscutul manelist a distribuit pe pagina lui de socializare cazul tinerei polițiste, însoțit de mesajul “Haideți să o ajutăm”.

Postarea artistului a strâns foarte multe aprecieri și distribuiri, iar în comentarii se regăsesc numai mesaje de susținere pentru Ramona.

Poliția Română face apel la solidaritate
Reprezentanții Poliției Române au fostat pe scurt povestea tinerei polițiste de doar 20 de ani și roagă populația să o ajute prin donarea de sânge, vitală pentru recuperarea Ramonei.

“Într-o după-amiază după ce s-a întors de la muncă, Ramona Elena își dă seama că are temperatură. Imediat s-a gândit la Covid, știa toate simptomele acestui virus, văzuse atâtea în misiunile la care participase în aceste zile de carantină.

Ca un polițist disciplinat și-a sunat șeful anunțându-l că nu poate ajunge a doua zi la muncă, întrucât nu se simte bine.

Ulterior s-a prezentat la cea mai apropiată unitate spitalicească, având temperatura la fel de mare, 40 grade, un prim semn al Coronavirusului. Dar atât, la testul rapid rezultatele au fost negative.

Au mai urmat și alte teste care infirmă prezumția inițială, însă s-a conturat un alt diagnostic mult mai grav – Leucemie. Un diagnostic care necesită un tratament rapid și care presupune transfuzii de sânge.

Prin aceste momente a trecut și trece colega noastră ȚOAPĂ ELENA RAMONA, din cadrul Secției 25, DGPMB.

Nu este însă singură, marea familie a Poliției Capitalei dă dovadă de unitate și se mobiliează să o ajute, donând la Centrul de Transfuzie Sanguină București, str. Constantin Caracaș nr.2, sector 1.

Dacă vrei și tu, drag coleg să te alături în această campanie de donare de sânge pentru Ramona nu ai altceva de făcut decât să mergi la Centrul de Transfuzie Sanguină București

și să spui că donezi pentru Țoapă Elena Ramona, internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar.”, a fost mesajul Poliției Române, postat pe pagina de Facebook a instituției. scrie spynews.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *