Press "Enter" to skip to content

Florin Citu, anunt de ultim moment despre pensiile si salariile romanilor.

Premierul Romaniei, Florin Citu a vorbit despre afirmatiile potrivit carora pensiile si salariile romanilor urmeaza sa fie taiate in urmatoarea perioada.

„In ultimele cateva luni de cand a aparut acest plan am tot fost acuzat ca nu vreau sa-l prezint in Parlament. Azi sunt aici. De fiecare data ca parlamentar liberal am tinut sa vin si sa prezint in fata romanilor cand am fost invitat procedural. Tin foarte mult la transparenta”, a declarat Florin Citu.

Potrivit premierului, reformele nu pot fi facute fara investitii, chiar daca acestea nu sunt in plan. Seful Executivului a mentionat ca reformele sunt amanate de 30 de ani si trebuie facute neaparat.

„PNRR pe scurt, ce inseamna? Am vazut foarte multe interpretari eronate. Unele din ele, intretinute artificial, cu intentie, dar trebuie sa stie toti romanii ca este un program diferit de ce am avut pana acum din fonduri europene. Pe langa investitii targetate, acest plan vine si cu o parte de reforma. Asta e partea diferita de ce am avut pana acum. O parte de reforma pe care fiecare guvern si-o asuma transparent.

Nu poti sa faci reforma fara investitii si investitii fara reforma, chiar daca nu era acest plan. Sunt reforme care au fost amanate 30 de ani si pe care trebuie sa le facem. Le facem nu pentru ca ne cere cineva, ci pentru ca Romania sa treaca la urmatorul capitol de dezvoltare. Aceste reforme garanteaza ca investitiile pe care le facem nu sunt doar pe hartie, ci vor aduce bunastare tuturor cetatenilor Romaniei. Va asigur dragi colegi din opozitie ca nu este un program politic”, a mai spus Citu.

Ce se va intampla cu pensiile si salariile

Florin Citu a transmis ca PNRR garanteaza o guvernare pe principii liberale, cu investitii care se vor vedea chiar in buzunarele romanilor. El a subliniat faptul ca nu este vorba despre reducerea salariilor si a pensiilor, asa cum spun scenariile apocaliptice ale opozitiei.

„Acest PNRR garanteaza ca vom avea o guvernare pe principii liberale cel putin 8 ani de zile de aici inainte. Vor fi investitii care se vor vedea in buzunarele tuturor romanilor. continuare 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *