Press "Enter" to skip to content

Familia lui Nelu Ploieșteanu amenință că dă în judecată spitalul în care a fost internat: „Toate infirmierele țipau la el! 3 săptămâni nu l-au schimbat”

Familia lui Nelu Ploieșteanu tună și fulgeră după moartea regretatului cântăreț. Fiica lui, Aneta Gavrilă, a anunțat public că vrea să dea în judecată spitalul în care a fost internat tatăl său, iar soția lui, Elena, a făcut acuzații grave la adresa cadrelor medicale, spunând că artistul nu ar fi fost îngrijit cum trebuie, că infirmierele ar fi țipat la el și nu l-ar fi schimbat de haine de trei săptămâni.

Așadar, un scandal uriaș a izbucnit după ce Nelu Ploieșteanu a murit. Pe lângă faptul că fiica lui susține că va da spitalul în judecată, soția lui,

Elena, a susținut public că personalul medical din untitatea medicală în care artistul a fost internat după ce a fost confirmat cu COVID-19  nu l-ar fi tratat cum se cuvine. Totodată, aceasta a declarat că medicii ar fi fost de acord ca el să plece acasă, înainte de internare, chiar dacă ar fi văzut că analizele lui nu arătau bine.

„Soțul meu a cântat până pe 8 martie la Slănic, eu eram cu el acolo. Marți a făcut puțină febră, i-am dat ce m-am priceput eu.

Apoi am mers la spital cu el. I s-au făcut investigații, i-au dat azitromicină. Am venit acasă, așa e, el a refuzat spitalizarea. A fost ceva mai binișor. Vineri i s-a făcut rău și sâmbătă l-am dus eu la spital. În 36 de ore situația s-a înrăutățit. Doctorii au fost de acord ca el să meargă acasă. Dânșii, dacă au văzut că analizele erau proaste, puteau să-i dea ceva mai tare”, a declarat soția lui Nelu Ploieșteanu într-o emisiune tv.

Familia lui Nelu Ploieșteanu spune că va da în judecată spitalul în care a fost internat regretatul artist

Și mai șocant este faptul că soția lui Nelu Ploieșteanu susține că infirmierele ar fi cerut sume de bani atunci când i-ar fi dat fiicei sale, Aneta Gavrilă, rețetele cu pastilele ce trebuiau achiziționate pentru a-i fi administrate lui Nelu Ploieșteanu. Ba mai mult, Elena, partenera regretatului artist, acuză că infirmierele ar fi țipate în repetate rânduri la el.

„O infirmieră țipa la el: . De fiecare dată am dat bani la infirmiere. Toate țipau la el. L-am vazut cu oxigenul la gură, cum se apleca să-și ia ceaiul, că era deranjat al stomac și a început infirmiera să țipe a la el.

Am văzut pe camera de la telefon. Șefa secției i-a spus fetei mele că un pacient poate să stea 12 ore fără tratament. Farmacia e închisă sâmbăta și duminica. Erau multe medicamente pe care trebuiau să i le facă și nu i le-au făcut”, a continuat ea.

Soția lui, Elena, acuzații grave la adresa cadrelor medicale

Iar declarațiile șocante nu se opresc aici! Soția lui Nelu Ploieșteanu a declarat că personalul medical nu i-ar fi pus branulă, motiv pentru care ar fi fost deshidratat. Elena susține că soțul ei nu ar fi murit de COVID și că ar fi făcut atacuri de panică și stop cardiorespirator.

„Nu i-au pus branulă! Era deshidratat! L-am dus pe picioare și l-am am scos mort! Apoi l-au mutat la ATI și i-au luat telefonul! El a făcut atacuri de panică, stop cardiorespirator, el nu a murit de Covid! A fost lăsat ca un câine acolo, era o singură asistentă care doar îi regla oxigenul! De ce l-au umilit în halul ăsta? De ce și-au bătut joc de el?”, a adăugat soția lui Nelu Ploieșteanu.

Elena Ploieșteanu a mai transmis că în momentul în care fiica ei ar fi țipat la medici, aceștia nu ar fi știut ce să mai spună din cauză că ar fi fost vinovați. Soția artistului a declarat că acesta i-ar fi spus că ar fi fost certat de doctoriță pentru că familia suna la spital pentru a se interesa de starea lui de sănătate.

„La spital a fost la început internat la etajul 5-6. Apoi l-au dus noaptea, la două, la ATI. Să stea medicii de vorbă cu mine, că mă duc peste ei! S-a dus fiica mea, Aneta, și au lăsat capul în jos. S-a făcut un consiliu de medici. Fata a țipat și ei nu mai știau ce să spună, pentru că erau vinovați.

Soțul meu m-a sunat cu cameră pe telefon, când i s-a făcut rău noaptea. Mi-a spus că l-a certat doamna doctor că fetele tot sunau să intrebe ce face și o deranjau pe doamna doctor. Zicea că ea nu intră mereu la el când au ele chef, că nu se echipează, că are copii acasă și îi infectează”, a declarat aceasta.

Și asta nu e tot! Soția regretatului cântăreț a mai susținut că Nelu Ploieșteanu nu ar fi fost schimbat de trei săptămâni de haine de cadrele medicale și că ar fi primit sacul cu îmbrăcămintea lui.

„Nici nu l-au schimbat, mi-au adus sacul cu hainele lui. Vă arăt lenjeria intimă să vedeți că trei săptămâni el nu a fost schimbat! De ce dacă OMS a dat ordin ca decedații de Covid să fie îmbrăcați, de ce nu au respectat legea? O să zgudui România cu ce o să spun! De ce nu l-au lăsat să-l îmbrace cum era el, elegant?”, a conchis ea.

De cealaltă parte, conducerea spitalului în care a fost internat Nelu Ploieșteanu a refuzat să facă orice precizare, justificând că nu-i este permis să dezvăluie informații din fișa medicală a pacientului fără acordul familiei sale. scrie spynews.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *