Press "Enter" to skip to content

Elena Merisoreanu, in lacrimi dupa ce Cornelia Catanga a decedat: “I-am spus: ‘chemati, mai, salvarea, nu mai luati prostii!’.”

Din cauza coronavurului, indragita interpreta de muzica lautareasca , Cornelia Catanga, s-a stins din viata la numai 63 de ani.

Aceasta veste i-a luat prin surprindere si pe menbrii familiei, care se pare ca nu stau foarte bine cu banii momentan. De aceea, Elena Merisoreanu, care a aflat cumplita veste in aceasta dimineata, impreuna cu alti artisti, s-ar putea sa ii ajute pe plan financiar.

Elena Merisoreanu a vorbit despre relatia pe care o avea cu Cornelia Catanga, acestea erau foarte bune prietene de multa vreme. Artista a povestit ca o cunostea pe Cornelia inca din copilarie, mama sa avand griga de copiii sai. Prietenia dintre cele doua a fost foarte stransa, mai ales in ultima perioada.

Ea a mai spus ca stia de “raceala” pe care o are Cornelia Catanga si ca se trateaza acasa.

“Cand am vorbit cu ea, acum trei saptamani, barbatu’ sau plecase la farmacie sa ia pastile. I-am spus: ‘chemati, mai, salvarea, nu mai luati prostii!’. ‘Nu, nu, ca sunt racita, imi curge nasul, ma dor oasele’, mi-a zis. Daca se ducea la spital, nu patea nimic”, a declarat Elena Merisoreanu.

Familia cantaretei este devastata, trece prin momente cumplite, iar toata lumea stie ca treceau printr-o perioada mai dificila cu banii, de aceea Elena Merisoreanu isi doreste sa stranga ceva bani de la prieteni pentru a ajuta familia. continuare 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *