Press "Enter" to skip to content

Elena Băsescu, veste bombă! S-a fotografiat chiar pe patul maternității. Felicitările au curs imediat! <3

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, este pregătită să devină mamă pentru a patra oară. Cum s-a dat de gol?

Elena Băsescu, pregătită să devină mamă pentru a patra oară

Elena Băsescu a fost europarlamentar între 2009 și 2004 și fotomodel, dar economist la bază. Cum ascensiunea politică a fost îndoielnică, dragostea i-a fost îndrumare, și tot din dragoste a făcut și trei copii, la 39 de ani. Dintr-o fotografie postată recent pe rețelele sociale, EBA pare deschisă și la ideea de a mai avea un copil.

Este vorba despre o fotografie în care își ține nepotul în brațe, imediat după ce acesta s-a născut. Imaginea i-a făcut pe fani să se gândească la mărirea familiei. În plus, pe lângă supozițiile admiratorilor s-a strecurat și un comentariu în limba engleză prin care a dezvăluit că, în viitorul apropiat, fiica lui Băsescu va deveni mamă din nou.

Gabriela Pavel, prietena Elenei Băsescu, a notat în secțiunea de comentarii: ”One day…you…again” (nr. Într-o bună zi…tu…din nou). EBA a reacționat imediat la comentariul lăsat de amica sa și i-a scris: ”Cine mă cunoaște…iubita mea”. â

Viață personală
Elena Băsescu s-a căsătorit pe 1 septembrie 2012 cu Bogdan Ionescu, cu care era într-o relație de mai bine de 3 aani. În aceeași zi a avut loc și cununia religioasă. Nu după mult timp, a anunțat pe Twitter că și-a păstrat numele de domnișoară. Nașii celor doi au fost deputatul PDL Răzvan Mustea și soția sa. Mustea este și liderul tinerilor democrat-liberali, iar în Guvernul Ungureanu a fost ministru al Comunicațiilor.

La petrecerea care a avut loc la Palatul Snagov au participat peste 600 de invitați: prieteni și cunoștințe ale mirilor, părinților și nașilor. Pe 1 septembrie 2013, la un an după căsnicie, Elena a născut o fetiță pe care au numit-o Sofia Anais Ionescu-Băsescu. Pe 30 noiembrie același ani, a avut loc botezul Sofiei Anais, nașul de botez fiind primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă. Pe 31 ianuarie 2015, Elena a născut un băiețel pe care l-a numit Traian.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *