Press "Enter" to skip to content

Echipa lui Catalin Morosanu, prima reactie dupa ce tatal calaret si-a vandut casa unor interlopi.

Sergiu Ciobotaru, tatal calaret din Iasi care a fost ajutat de Catalin Morosanu sa isi faca o noua casa a vandut locuinta pe care a primit-o din donatii. Deoarece sportivul este plecat la Survivor si nu are acces la telefon sau internet, echipa sa a oferit un punct de vedere vizavi de aceasta situatie

“Am primit foarte multe mesaje pe pagina legate de situatia lui Sergiu, calaretul pe care Catalin l-a ajutat sa isi cladeasca un viitor. Asa cum stiti, de aproape 4 luni, Catalin este plecat la Survivor si nu are acces la telefon sau internet, astfel ca nu stie despre situatia aparuta in tot acest timp. Noi, echipa lui, vom incerca sa explicam pe cat se poate situatia.

In urma cu fix un an, prin eforturile voastre si ale lui Catalin, am reusit sa ii mutam in casa noua pe Sergiu si familia lui. O casa mobilata complet, care avea acces la toate utilitatile, la care se adauga haine primite de la oameni cu suflet din intreaga tara. Imediat dupa, casa a fost pusa pe numele lui Sergiu cu mentiunea ca nu poate fi vanduta in urmatorii cinci ani. De asemenea, in contul lui Sergiu au ramas 27.900 de lei, bani care sa-l ajute sa inceapa o viata noua. In special sa creeze un viitor pentru cei 3 copii mici.

Desi era lockdown, Catalin a facut toate eforturile necesare pentru ca familia Ciobotariu sa beneficieze de conditiile unei vieti normale. Timp de aproape doua luni s-a implicat total in acest caz pentru ca toate lucrurile sa fie puse la punct. Ulterior, a cautat sa ii ofere un loc de munca decent lui Sergiu, desi era complicat deoarece acesta nu avea scoala.

Pentru ca a cerut un ragaz pentru a-si aranja noua casa, in toamna au aparut primele probleme cand Sergiu nu s-a mai prezentat la niciunul dintre angajatorii cu care Catalin discutase pentru locul de munca. Asta dupa ce confirmase, iar ulterior si-a inchis telefonul. Au urmat tot felul de scuze si explicatii, iar cazul s-a repetat. Ba chiar i-a transmis lui Catalin ca ar avea nevoie de o alta casa, mai aproape de ghetourile unde traise pana atunci. Evident, a fost refuzat.

Ulterior, Catalin a avut o perioada aglomerata din punct de vedere personal, iar pe 1 ianuarie a plecat in Republica Dominicana pentru Survivor, acolo unde se afla si in acest moment. Nu a stiut si nici nu stie despre situatia din prezent, asa cum nu stim nici noi exact ceea ce s-a intamplat cu adevarat, insa suntem la fel de socati si dezamagiti de faptul ca Sergiu a ales sa trateze asa o fapta buna.

https://www.facebook.com/CatalinMorosanuOficial/posts/300835984741783  

continuare

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *