Press "Enter" to skip to content

DUPĂ MULTE DEZAMĂGIRI ÎN DRAGOSTE, O TÂNĂRĂ OBEZĂ S-A LOGODIT CU UN INSTRUCTOR DE FITNESS: ”A FOST O CHIMIE ÎNTRE NOI CHIAR DE LA BUN ÎNCEPUT”

După ce și-a pierdut speranța că-și va întâlni sufletul pereche, o tânără obeză s-a logodit cu un instructor de fitness.

Cei doi au mărturisit că a fost dragoste la prima vedere, iar acum sunt extrem de fericiți împreună.

Brittany Jacques, în vârstă de 23 de ani, a mărturisit că foștii ei iubiți puneau presiune pe ea să slăbească. În ciuda faptului că, inițial, toți erau atrași de felul în care arăta… ulterior, după ceva timp, aceștia o voiau slabă.

Tânăra și-a pierdut încrederea în sine și a renunțat la iubire, însă, după ceva timp și-a găsit fericirea și liniștea în brațele unui instructor de fitness.

Cei doi s-au simțit foarte bine la prima lor întâlnire, iar relația lor a evoluat de-a lungul timpului. Au mărturisit că a fost dragoste la prima vedere, iar acum sunt logodiți.

”Renunțasem amândoi la întâlniri atunci când ne-am cunoscut, dar a fost chimie între noi chiar de la bun început. Mi-era teamă pentru că îmi pieedusem încrederea în mine. Foștii mei iubiți îmi spuneau că mă vor părăsi dacă nu slăbesc. Am început să țin diete și să merg la sală.

Însă, la un moment dat mi-am dat seama că făceam un lucru greșit. Mă schimbam pentru niște oameni și nu era în regulă. Un bărbat trebuia să mă placă fix așa cum eram. Iar Matt asta a făcut și sunt extrem de fericită”, a declarat Brittany pentru mirror.co.uk.

Matt a avut relații cu femei slabe, dar majoritatea erau nemulțumite de felul în care arătau și încercau mereu să schimbe ceva la ele.

Tânărul a fost atras, în primmul rând, de pozitivismul debordant al lui Brittany. Din păcate, ei primesc tot felul de comentarii negative, deoarece fizic nu se potrivesc.

Matt și Brittany nu se las afectați de vorbele rele și își trăiesc povestea de dragoste. scrie cancan.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *