Press "Enter" to skip to content

DRAGOSTEA GĂSITĂ PE INTERNET COSTĂ! CE A PĂȚIT UN VASLUIAN, DUPĂ CE O MINORĂ L-A ÎNȘELAT CU 10.000 DE EURO. BĂRBATUL A CERUT AJUTOR ÎN INSTANȚĂ

Dragostea găsită pe internet costă! Constantin Popa, un vasluian de 51 de ani a crezut că și-a găsit iubirea vieții lui, în momentul în care a întâlnit-o, online, pe Cerasela Claudia, o puștoaică ce avea, la momentul respectiv, numai 15 ani, dar a care a reușit să-l cam scuture de bani.

În urmă cu 3 ani, Constantin Popa a cunoscut-o pe Facebook pe Cerasela Claudia, o copilă ce avea, la momentul respectiv, numai 15 ani.

Vasluianul a fost de-a dreptul cucerit de ea, motiv pentru care, un timp îndelungat, a ajutat-o pe aceasta cu bani. Bani pe care el îi muncea, din greu…în Finlanda!

A cunoscut-o pe Facebook și și-a luat țeapă de zeci de mii de euro
Timpul a trecut, iar suma pe care a plătit-o pe cheltuielile minorei de 15 ani se ridică la 40.000 de euro.

A ajutat-o cu cheltuieli pentru școală și meditații și se gândea că povestea lor de dragoste nu va avea niciodată un final. Din păcate, lucrurile au luat o turnură neașteptată în momentul în care vasluianul a venit acasă din străinătate, pentru a o cunoaște personal pe „dragostea” vieții lui. Copila a fost de negăsit, iar acela a fost momentul în care Constantin Popa și-a dat seama că a luat o mare țeapă. Din această cauză, a cerut ajutor în instanță.

„A fost trimisã o notã la politia din Osesti pentru începerea audierilor martorilor si pentru aducerea fetei la audieri dar, de mai bine de o lunã, nimeni nu a miscat un deget. Plus de asta, fata care m-a pãcãlit este în tarã, la Negresti”, sustine Constantin Popa, potrivit vremeanoua.ro.

„Dupã ce, în 2018, am fãcut plângere pentru înselãciune, am povestit ce s-a întâmplat si am indicat si martori cã nimic nu s-a mai întâmplat. Mi-am angajat si avocet, dar degeaba. As vrea sã stiu doar dacã plângerea mea a fost luatã în serios de cãtre cineva sau nu”, spunea Constantin Popa. De asemenea, bãrbatul îsi spune si povestea de iubire si cum a ajuns sã fie victima unei fete cu 30 de mai micã decât el. „Am cunoscut-o pe Cerasela Claudia, o tânãrã din localitatea Buda, comuna Osesti, în 2015. Pe atunci era elevã în Negresti. Am ajutat-o sã facã scoala. În clasa a 12-a i-am dat bani si sã facã meditatii si sã se pregãteascã de Bacalaureat. Sau asa îmi spune ea dar, oricum, examenul nu l-a luat. Am venit apoi în tarã sã mã vãd cu ea, dar nu am gãsit-o acasã. Era plecatã la mare. Am venit si a doua oarã sã o iau cu mine în Finlanda, dar nici atunci nu am gãsit-o”, a povestit Constantin Popa.

Mai mult, bărbatul a declarat că suma cheltuită cu minora de 15 ani depășește 40.000 de euro, însă din aceștia, a putut să demonstreze, cu acte, numai 10.000 de euro. scrie cancan.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *