Press "Enter" to skip to content

Doliu in Romania. S-a stins la doar 42 de ani dupa ce a ales sa se trateze singura acasa

Lumea medicala este in doliu. O asistenta din cadrul Ambulatoriului de specialitate (Policlinica) a fost rapusa din cauza noului coronavirus.

Vestea decesului asistentei medicale Alina Nicoleta Pavel a fost data chiar de conducerea SJU Vaslui:

„Timpul nu a mai avut rabdare cu tine, draga noastra colega Alina Nicoleta Pavel! Am aflat cu nespusa durere trecerea la cele vesnice a colegei noastre. In aceste clipe de adanca tristete ne este foarte greu sa ne gasim cuvintele, pentru ca nimic nu poate mangaia sufletul odata cu pierderea fiintei dragi. Sincere condoleante familiei indoliate! Ingerii sa vegheze drumul tau lin catre Dumnezeu! Dumnezeu sa te ierte!”, scrie in mesajul transmis de oficialii SJU.

Alina Pavel lucra ca asistenta medicala in cadrul Policlinicii Vaslui, iar luna viitoare ar fi implinit 42 de ani. Nu se stia sa fi avut alte afectiuni care sa ii puna viata in pericol, dar obezitatea ar putea fi cea care a facut-o vulnerabila in fata bolii.

Colegii asistentei spun ca aceasta a inceput sa se simta rau, inainte de Craciun.

”O raceala zdravana”, pe care a crezut ca o poate trata acasa, urmand indicatiile medicale transmise de colegii din Policlinica. A dus aceasta ”raceala” pe picioare pana la inceputul anului 2021, cand starea sa s-a degradat. Chiar daca Policlinica Vaslui a mai inregistrat un deces in randul angajatelor de la Audit, anul trecut, asistenta nu a crezut ca poate ajunge acolo.

Dupa ce si sotul s-a imbolnavit, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui. Degeaba, era mult prea tarziu, plamanii fiindu-i grav afectati. Cadrele medicale de la ATI au facut eforturi uriase pentru a-si salva colega. Chiar daca boala care ii slabise intreg organismul, femeia era optimista.

Aceasta a fost activa pe retelele de socializare pana in urma cu patru zile. Ultimul mesaj, un citat din Parintele Galeriu (”Nu fiecare furtuna vine sa-ti distruga viata. Unele vin sa-ti curete calea”), dadea de inteles ca va invinge boala. Starea de sanatate i s-a degradat brusc in ultimele zile, iar  duminica, 17 ianuarie, a pierdut lupta cu virusul. continuare

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *