Press "Enter" to skip to content

Doliu in presa romaneasca. A incetat din viata jurnalistul Florin Condurateanu

Doliu in presa romaneasca. Jurnalistul Florin Condurateanu a decedat luni, in urma unui stop cardio-respirator.

Florin Condurateanu a incetat din viata, pe 28 iunie, chiar de Ziua Ziaristului Roman.

Cunoscut de marele public pentru modul in care si-a exercitat profesia de jurnalist, Florin Condurateanu a fost un om cu suflet mare care ajuta oamenii neconditionat.

Mihai Gadea a dat vestea trista.

“Este foarte greu sa va anunt ceea ce urmeaza. Colegul si prietenul nostru, unul dintre cei mai minunati oameni pe care i-am cunoscut vreodata, Florin Condurateanu, a incetat din viata. De-a lungul timpului, prin natura meseriei mele, am cunoscut si lucrat cu foarte multi oameni. Nu am intalnit pe nimeni ca Florin Condurateanu.

In urma cu putin timp am aflat ca scumpul nostru coleg si prieten a intrat in stop cardio-respirator si cu totii am sperat ca Florin Condurateanu, asa cum a invins intotdeauna, in profesie, in viata, sa invinga si in aceasta seara. Dar batalia aceasta, iata, nu a castigat-o.

Ceea ce insa a castigat a fost batalia cu intreaga viata. Ne aflam la finalul unui drum al unui om de un talent, de o generozitate, de o bunatate, cum nu stiu cati alti oameni l-ar putea concura vreodata. Florin Condurateanu este cunoscut de marele public pentru modul in care si-a exercitat profesia. Si-a exercitat-o impecabil.

A fost alaturi de cei mai iubiti romani si a reusit sa le spuna povestile. A reusit sa mearga in domeniul sanitar, de exemplu, cu o talent si cu o vocatie rar intalnita. Florin Condurateanu, mai mult decat orice insa si-a iubit tara, i-a iubit pe care locuiesc in aceasta tara. A luptat intotdeauna pentru marile valori cand acestea erau nedreptatite. continuare 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *