Press "Enter" to skip to content

Directorul unei institutii din Suceava, surprins rugandu-se in genunchi pentru a opri epidemia: „Eu chiar cred ca doar Dumnezeu poate sa ne scape”

Directorul Sistemului de Gospodarire a Apelor din Suceava a fost surprins rugandu-se in genunchi in fata institutiei pe care o conduce, pentru a opri epidemia de coronavirus. „Eu chiar cred ca doar Dumnezeu poate sa ne scape”, declara acesta.

Daniel Dragoi, directorul Sistemului de Gospodarire a Apelor, s-a rugat pentru ca Dumnezeu sa opreasca epidemia de coronavirus.

Acesta declarat, pentru MEDIAFAX, ca a dezinfectat toate cladirile si a luat toate masurile de siguranta si ca ii indeamna pe suceveni sa se roage la Dumnezeu.

„Vad o mare disperare, o foarte mare teama si am recurs la gestul asta ca sa indemn oamenii din Suceava sa creada in Dumnezeu si sa ne rugam, intr-adevar sa intervina Dumnezeu, ca alta sansa deocamdata…”, a spus Daniel Dragoi.

Acesta purta manusi, masca si viziera in timp ce s-a asezat in genunchi si s-a rugat.

„Eu chiar cred ca doar Dumnezeu poate sa ne scape. Eu cred ca poate interveni sa opreasca pandemia asta, ca alta sansa deocamdata eu nu vad. Noi facem, ca oameni, tot ce depinde de noi, dar cred ca Dumnezeu poate sa intervina, daca lumea se smereste.

Mai ales ca vin sarbatorile pascale acum si cred ca fiecare trebuie sa ne facem o verificare, o cercetare inaintea lui Dumnezeu si sa il rugam. Cred ca Dumnezeu asculta de orice persoane si de rugaciune si de asta am facut ce am facut. Nu conteaza religia, cine suntem noi si nici functia, conteaza un semnal ca numai cu Dumnezeu putem iesi biruitori din toata pandemia asta”, isi explica Daniel Dragoi gestul.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *