Press "Enter" to skip to content

Din ce bani va trăi Raluca Pastramă, după divorțul de Pepe! Adevărata meserie a doamnei Pascu!

Se anunță un divorț cu scântei între Pepe și Raluca Pastramă. Paradoxal, femeia nu riscă prea multe în acest război.

Raluca Pastramă a făcut o mișcare surprinzătoare, cerând un ordin de protecție împotriva lui Pepe după o presupusă agresiune care ar fi avut loc undeva în zona stadionului Dinamo. Evident, o intredicție de a se apropia de actuala soție ar însemna pentru Pepe să nu-și mai vadă nici copiii (sau să-i vadă mai greu), iar asta ar fi echivalent cu o declarație de război între cei doi. Asta în condițiile în care Pepe exclude că ar fi avut loc respectiva agresiunie.

Raluca este absolventă de Drept

Pepe și Raluca Pastramă își vor disputa, cel mai probabil, în instanță, o avere destul de importantă, constând în imobile, un restaurant și o grădiniță. Interesant este că la final, Raluca ar putea să iasă mai bine din această bătălie: grădinița de care se ocupă este afacerea ei exclusivă, iar aceasta funcționează în casa părintească din zona Colentina, deci, cel puțin teoretic, Pepe nu se poate atinge de ea.

Chiar și într-un caz nefericit, în care Raluca ar pierde tot, aceasta s-ar putea descurca fără probleme pe cont propriu. Soția lui Pepe nu și-a acceptat nici un moment statutul de femeie întreținută, așa că în timp ce artistul era la concerte, ea a absolvit Facultatea de Drept. Cu 6 ani în urmă, ea s-a înscris la un concurs de admitere în stagiatură organizat de Camera Notarilor Publici București, calitate pe care a obținut-o doi ani mai târziu.

Așadar, Raluca Pastramă nu are de ce să-și facă probleme din cauza banilor, ea putând să-și deschidă un cabinet notarial din care să câștige bani frumoși.

Soția lui Pepe provine dintr-o familie bogată

În plus, Raluca are de partea ei sprijinul familiei, una destul de bogată, cunoscut și influentă în sectorul 2. Aceasta s-a îmbogățit din tranzacții imobiliare începute cu 15-20 de ani în urmă, iar Raluca a fost crescută efectiv ca o prințesă.

Rămâne de văzut dacă cei doi vor declanșa un război pentru cei doi copii pe care-i au împreună sau, până la urmă, vor ajunge la o înțelegere și vor evita un conflict care să le afecteze în mod iremediabil imaginea publică.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *