Press "Enter" to skip to content

Dieta minune a Mirelei Vaida! Ce sacrificii face prezentatoarea de la Acces Direct pentru siluetă: ”Nu mai am 18 ani”

De frumoasă este frumoasă, de iubită este iubită, însă v-ați întrebat vreodată ce sacrificii face Mirela Vaida pentru siluetă? Dieta minune a prezentatoarei de la Acces Direct! Frumoasa blondină arată impecabil!

Mirela Vaida nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind fără îndoială una dintre cele mai frumoase și apreciate prezentatoare TV din România.

O voce de aur și o prezență sublimă de fiecare dată, blondina a reușit să ajungă la inimile tuturor datorită talentului cu care a fost înzestrată, dar și a felului său de a fi.

Dieta minune a Mirelei Vaida! Ce sacrificii face prezentatoarea de la Acces Direct pentru siluetă

Chiar și așa, v-ați întrebat vreodată cum reușește prezentatoarea de la ”Acces Direct” să se mențină într-o formă demnă de invidia tuturor? Ei bine, vă spunem noi! Mirela Vaida a declarat că nu se abține de la nimic, însă gătește foarte mult acasă, având totuși un stil de viață sănătos. Singurul lucru pe care încearcă să-l mențină constat este  să nu mănânce după ore târzii în noapte. Frumoasa vedetă chiar a ținut să facă haz de necaz, susținând că nu mai este la vârsta de 18 ani.

”Sincer vă spun că mănânc de toate. Eu gătesc pâine în casă, pe care o rup cu mâna şi o mănânc aburindă, mănânc paste, carne, brânză, legume, fructe.

Nu mănânc dulciuri pentru că nu simt nevoia, nu că îmi impun, atât încerc, să nu mănânc seara. Sigur, când ai culcat copiii şi stai şi tu cu soțul la un pahar de vin, parcă îți vine să mănânci ceva. Ăla e momentul greu, să nu mănânci la 11 noaptea ce îți vine în cap. Dar, în rest, nu mă opresc de la nimic. Din păcate, nu am timp să fac sport, dar ritmul meu, mereu în priză, mă ține aşa fără să îmi dau seama. Un pic de mo-derație, cam ăsta cred că este secretul, pentru că nici eu nu mai am 18 ani, am 38, aia e!”, a declarat Mirela Vaida pentru viva.ro.

Mirela Vaida: ”M-am resemnat cu ceea ce am şi cu ceea ce n-am”

Întrebată dacă și-ar fi dorit să schimbe ceva la ea, Vaida a fost mai sinceră ca niciodată și a vorbit deschis despre acest subiect.

Celebra prezentatoare TV a declarat că ar fi vrut să fie puțin mai înaltă, acesta fiind, de altfel, și principalul motiv pentru care a ”suferit” dintotdeauna. În cele din urmă, și-a lăsat toate defectele în urmă și este mulțumită cu tot ceea ce i-a dat Dumnezeu.

”Da, aş fi vrut să fiu mai înaltă. Am 1,58 m, vă dați seama… Sigur, eu, Kylie Minogue şi Madonna, dar eu mi-aş fi dorit să am 10 centimetri în plus. Mereu am suferit de faza asta, că sunt mică de statură.

La un moment dat, mi se părea că şi deviația de sept se vede rău, dar apoi mi-am zis că, dacă până acum am putut aşa, înseamnă că se poate şi de acum încolo. M-am resemnat cu ceea ce am şi cu ceea ce n-am.

Nu putem să fim toate super-brici. Mă mulțumesc cu ce mi-a dat Dumnezeu.”, a mai adăugat frumoasa prezentatoare TV pentru sursa citată. scrie spynews.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *