Press "Enter" to skip to content

Diana Sosoaca, amendata dupa protestul din Bucuresti

Senatoarea Diana Sosoaca a fost amendata, dupa ce a participat sambata la protestul anti masuri pe timp de pandemie din Capitala.

Fosta senatoare AUR,  a fost prezenta sambata la protestul din Piata Victoriei si, ulterior, s-a deplasat si in Parcul Izvor, dar si la Cotroceni, unde manifestarea a continuat fara respectarea distantarii si fara masti de protectie.

In acest context, Diana Sosoaca a fost amendata. Informatia, care a aparut prima data pe surse la un post de televiziune, a fost confirmata si de premierul Florin Citu.

Premierul Florin Citu despre amenda data senatoarei:

“Da, are multe amenzi”.

Sosoaca, amendata dupa protest

“Pana la momentul intocmirii acestui comunicat, au fost aplicate 30 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 29.950 de lei, atat organizatorilor cat si unora dintre participanti.

Organizatorii activitatilor au fost sanctionati contraventional pentru ca nu au luat masurile necesare astfel incat sa nu permita depasirea numarului maxim de 100 de participanti, nu au asigurat respectarea de catre acestia a celorlalte masuri de protectie sanitara, in conformitate cu prevederile Hotararii nr. 293 din 10 martie 2021 si nu au respectat locul de desfasurare a activitatilor declarate. continuare 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *