Press "Enter" to skip to content

Dezvaluiri sfasietoare! Ce s-a intamplat cu Ion Dichiseanu, in ultimele clipe de viata: ‘A murit in bratele Ioanei’

Ies la iveala noi detalii despre ultimele clipe din viata maestrului Ion Dichiseanu. Dezvaluirile fostei sale sotii, Simona Florescu, sunt cutremuratoare. Marele actor s-a stins din viata la Spitalul Floreasca din Capitala, joi, 20 mai. Cei dragi au sperat pana in ultimul moment ca isi va reveni.

Simona Florescu a facut mai multe dezvaluiri sfasietoare despre ultimele clipe ale fostului ei sot. Se pare ca Dichiseanu a murit chiar in bratele fiicei sale, Ioana. In ultimele zile, starea actorului se imbunatatise, iar familia se pregatea sa il duca in Turcia, pentru tratament.

Dezvaluiri sfasietoare! Ce s-a intamplat cu Ion Dichiseanu, in ultimele clipe de viata

“A murit in bratele Ioanei, asa cum si-a dorit sa se intample, sa fie alaturi. A murit la ora 3, atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine sa credem, se simtea mai bine pana ieri.

Chiar facusem demersuri sa il ducem in Turcia, facusem analize… De ieri se simtea mai rau, s-a decompensat si dupa 4 luni in spital a murit”, a spus Simona Florescu, in exclusivitate, pentru Fanatik.

Ion Dichiseanu si Simona Florescu au divortat in anul 2008, dupa 22 de ani de casnicie. Cei doi au ramas prieteni foarte buni si pastrau o legatura stransa.

“Am sperat pana in ultimul moment, credeam ca, totusi, se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere sa lupte. Acum tot greu cade pe Ioana si pe Adi, cu toate formalitatile… Nu pot sa spun cat suferim cu totii”, a mai completat Simona Florescu.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *