Press "Enter" to skip to content

De fiecare dată când cumpăr un burete nou de vase, fac o mică tăietură

Filmuletele care ne invata cum sa ne usuram munca prin casa sunt din ce in ce mai cautate pe internet, iar ele intra rapid in gratiile gospodinelor tocmai pentru ca sunt de mare ajutor.

Un exemplu in acest sens este chiar materialul video de mai jos. Fiecare dintre noi are prin casa cate un obiect cu o forma neregulata pe care il curata foarte greu sau pe care este nevoit sa il arunce tocmai pentru ca nu se curata niciodata foarte bine.

Pentru a rezolva aceasta problema avem filmuletul de mai jos. Singurele ustensile de care ai nevoie sunt o foarfeca, un burete de vase obisnuit si cativa magneti. Pentru a demonstra ca sfaturile sunt de mare utilitatea, in filmuletul de mai jos avem o vaza ciudata ca forma si cafea macinata in interior.

Cu siguranta curatarea hotei iti da mari batai de cap, tocmai din cauza vaporilor de grasime care evacueaza din bucatarie. Curatarea hotei nu este doar pentru igiena, ci se poate evita si un incendiu.

Grasimea care se depunde pe hota poate genera mirosuri neplacute, iar aceste mirosuri atrag gandacii. Hota trebuie curatata si pe interior, nu doar la exterior.

Fitrele hotei se pun intr-o punga care poate fi sigilata, iar peste acestea se pune apa si amoniac. Aceste filtre se lasa in solutia respectiva timp de 24 de ore, dupa care acestea se scot si clatesc cu apa calduta si se pun la uscat, potrivit earticole.net.

Pe exterior, hota se poate curata cu solutii degresante, cum ar fi alcoolul denaturat. Alcoolul va scoate orice urma de grasime. Aceasta metoda este una non-toxica si cu rezultate pe masura.

Un al truc este sa puneti filtrele hotei intr-o solutie din apa, sare si sare de lamaie timp de 15 minute. Daca nu se curata asa, puteti fierbe filtrele in aceasta solutie.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *