Press "Enter" to skip to content

DANIELA CRUDU, TRANSFIGURATĂ DUPĂ LOVITURILE ÎNCASATE DE LA IUBITUL EI! E HALUCINANT CUM ARATĂ ACUM

Daniela Crudu este transfigurată, după loviturile încasatede la iubitul ei. Frumoasa româncă și croatul Seco Dubravko formau un cuplu de aproape un an și nimic nu a prevestit nenorocirea care s-a petrecut în weekend. Una dintre rudele vedetei a povestit cu lacrimi în ochi cum a izbucnit scandalul.

Daniela Crudu, transfigurată după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat
Daniela Crudu a ajuns ieri dimineață la Spitalul Universitar din București, după ce a sunat disperată la serviciul unic de urgență în jurul orei 5:30. Ea avea nasul spart și mai multe traumatisme pe corp, după ce iubitul ei a lovit-o cu bestialitate în timp ce se întorceau spre casă, a dezvăluit o persoană apropiată.

“A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar la semafor, Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă”, a povestit una dintre rudele vedetei, relatează click.ro.

Bărbatul violent, care o lovise în faţă, abdomen şi peste picioare n-o mai lăsase să intre în casă. Fosta asistentă TV nu și-a dorit să depună plângere penală pe numele iubitului bătăuș, Seco Dubravko, iar polițiștii au emis un ordin de protecţie pentru 5 zile.

Daniela Crudu nu a fost operată la nas

În urma mai multor consultații, medicii au decis că nu este necesar ca Daniela Crudu să fie operată la nas. Apropiaţii vedetei au povestit că iubitul agresor ar fi venit şi el la spital, dar nu ca să o întrebe ce are, ci ca să îi ceară cheile ca să își ia hainele din casa ei şi să plece.

“Erau de un an împreună şi până azi (n.r.: ieri) nu s-au mai întâmplat incidente violente între ei. A sunat-o azi (n.r.: duminică) şi vrea să se împace cu ea, dar ea nu mai vrea. S-a spus că a fost operată. Nu este adevărat, nu a necesitat o astfel de intervenţie, ci doar bandaje, motiv pentru care Daniela a şi plecat acasă din spital. S-a reîntors apoi din cauza durerilor, dar acum (n.r.: duminică, ora 14.00) este la poliţie, a fost chemată la secţia 25”, a mai spus aceeași sursă.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu în cazul Danielei Crudu
Daniela Crudu a rămas internată ieri până în jurul orei 10 dimineaţa, timp în care a fost “vizitată” încă o dată de poliţişti, care i-au dat să completeze şi un formular de evaluare a riscului, în vederea obţinerii unui ordin de protecţie provizoriu.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *