Press "Enter" to skip to content

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, fotografia fericirii în cuplu. Detaliul observat de admiratori:

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu parcă sunt în al Noulea Cer de când s-au logodit. Cei doi nu își mai ascund fericirea de ochii lumii, motiv pentru care sunt și mult mai „generoși” atunci când vine vorba de poze în care apar împreună.

Chiar sâmbătă, modelul Gabriela Pirsăcariu a postat o fotografie superbă alături de logodnicul ei, Dani Oțil. Cu zâmbete largi, au stârnti simpatia prietenilor virtuali, care au remarcat și un detaliu mai interesant despre cei doi: seamănă puțin!
„Ce ochi frumoși aveți amândoi / Vă stă foarte bine împreună!”, au fost câteva dintre comentariile de la internauți.

Atunci când se aflau în vacanță, departe de țară, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut marele pas. Prezentatorul i-a dat iubitei, cu care a avut și încă are o relație foarte discretă, departe de reflectoare, inelul mult așteptat. Atunci când a aflat că fiul ei se însoară, mama „matinalului” a izbucnit în lacrimi! Totul a fost dezvăluit chiar de Dani Oțil, atunci când a vorbit despre cum a făcut pasul cel mare.

„A plâns mama când i-am zis, dar nu ştiu dacă a plâns de bucurie sau de… Am pus inelul la cală. Nu am simţit momentul să-l dau când am ajuns. Era marea urâtă şi eu visam să-l dau la o mare albastră. După aceea am mai vrut într-un loc, dar a venit nota mult şi m-a scos din stare. Am vrut să-l bat pe mexicanul acela. Păi dai inelul în aceeaşi zi când îl baţi pe ospătar? Nu! După aceea m-am dus pe o plajă mai ieftină”, povestea Dani Oțil.

Ei bine, ăsta a fost un pas. Mai e unul! Dorina, mama lui Dani, spune că îl vede pe fiul ei și însurat, dar și… cu un copil.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *