Press "Enter" to skip to content

Cum se spală gecile cu puf la mașina de spălat. Care este temperatura potrivită

Gecile din puf ne ajută să păstrăm căldura corpului în momentul în care trecem prin anotimpul friguros. Acestea sunt un bun izolator, dar trebuie să le curățăm în mod frecvent pentru a rezista o perioadă îndelungată.

Gecile din puf sunt purtate de toată lumea în timpul iernii fiind extrem de călduroase. Puful păstrează căldura, reușind să fie un izolator foarte bun în anotimpurile reci. Ele au nevoie de o atenție deosebită când sunt spălate și iată care este temperatura necesară în momentul în care le bagi în mașina de spălat.

Cum se spală geaca din puf

O geacă poate să fie umplută cu puf de gâscă, rață sau o combinație a acestora. Ele reușesc să țină foarte bine de cald și sunt destul de accesibile. De multe ori, persoanele vor apela la o curățătorie chimică pentru a le împrospăta, dar poți rezolva și acasă în doar câteva minute și respectând regulile necesare.

Dacă îți dorești să ai o geacă rezistentă care să nu se strice în cel mai scurt timp, curățarea este necesară în mod periodic. Puful necesită îngrijire suplimentară și ai nevoie de un detergent de calitate.

La ce temperatură se spală o geacă din puf

Geaca din puf se spală pe dos, având grijă să fie și închisă. Înainte de a o băga în mașina de spălat, se șterge de praf și de impurități cu i perie moale. Programul ideal este cel pentru lână sau rufe delicate la temperatura de 30 de grade.

Compartimentul de detergent se curăță de toate impuritățile sau reziduurile depuse, apoi se introduce detergent pentru țesături delicate. În cazul gecilor din puf nu se folosește detergent solid. Pentru a evita formarea unor cocoloașe de puf, geaca se poate pune la spălat cu câteva mingi de tenis bine curățate anterior.

Nu se vor introduce și alte haine în cuva mașinii de spălat, apoi, când este gata, se usucă la aer liber sau pe uscătorul la haine la o temperatură scăzută. Se scutură periodic pentru a se desface puful din interior și a se usca mai repede.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page