Press "Enter" to skip to content

Cum arata sotia si fiicele regretatului artist Nelu Ploiesteanu.

Nelu Ploiesteanu a decedat dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Sotia si cele patru fiice ale sale il plang pe regretatul artist. Sotia sa Elena Ploiesteanu a trecut printr-o tragedie in urma cu trei ani cand si-a pierdut fiul. Nelu si Elena Ploiestean au fost la un pas de divort in urma cu sase ani, dar decesul fiului lor i-a reunit.

Artistul se impacase cu sotia sa Elena, in urma cu doi ani. Aceasta l-a acuzat pe Nelu Ploiesteanu ca o insela de mai multi ani cu o femeie careia ii cumparase un apartament si care ar fi fost la vremea respectiva insarcinata cu copilul lui.

Artistul a plecat de acasa, iar sotia sa a ramas sa aiba grija de fiul lor, diagnosticat de la varsta de doua luni cu tetrapareza spastica. Decesul lui Mihaita, in 2018, la varsta de 32 de ani, i-a reunit pe cei doi soti.

„Problemele din ultima perioada ne-au unit mult”, a declarat la vremea respectiva Elena Ploiesteanu pentru Click! „Acum ne intelegem destul de bine. Am reusit sa depasim momentele negre din viata noastra. L-am iertat pentru tot ce a facut in viata”, a mai spus femeia.

Nelu Ploiesteanu a castigat bani frumosi de pe urma talentului sau. Artistul a investit totul in propria familie, compensand astfel propria copilarie nefericita, marcata de lipsuri materiale. 

continuare

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *