Press "Enter" to skip to content

Cum arată noua declarație pe propria răspundere! Cine trebuie s-o completeze

Noua declarație pe propria răspundere pentru cei care se întorc în România! Restricții noi pe aeroportul Otopeni

Din cauza numărului crescut de cazuri de infectare cu noul coronavirus, autoritățile revin ușor ușor la măsurile stricte de altădată. Cum arată noua declarație pe propria răspundere pentru cei care se întorc în România? Toată lumea trebuie să știe asta! Măsurile luate de către reprezentanții Aeroportului Otopeni!

Noua declarație pe propria răspundere pentru cei care se întorc în România!
Toată lumea trebuie să știe asta!

Ce măsuri au fost luate de către reprezentanții Aeroportului Otopeni?
În contextul în care noul coronavirus continuă să fie de neoprit, autoritățile statului revin la măsuri din ce în ce mai dure pentru țara noastră. După ce s-a anunțat că vor fi închise cluburile, barurile, cazinourile și cafenelele din Capitală, acum, noi restricții apar și pe Aeroportul Otopeni, mai ales pentru cei care se întorc în țară!

Noua declarație pe propria răspundere pentru cei care se întorc în România
Astfel că, reprezentanții Aeroportului Otopeni au introdus o nouă declarație pe propria răspundere pentru cei care se întorc din străinătate în România. Toate persoanele care ajung pe teritoriul țării noastre trebuie să dețină actul oficial, conform căruia acceptă perioada de izolare, carantinare sau spitalizare, după caz.

Număr record de cazuri de infectare cu coronavirus
Astăzi, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat un număr de 2.958 de noi cazuri de infectare cu COVID-19, înregistrate în ultimele 24 de ore, ceea ce reprezintă un nou record pentru țara noastră. Totodată,

a fost înregistrat un număr record și în cazul persoanele decedate. 82 de persoane au pierdut lupta cu virusul ucigaș, în timp ce 612 pacienți se află în stare gravă. scrie spynews.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *