Press "Enter" to skip to content

Cu ce cureți vopseaua de păr de pe piele. Secretul pe câte orice femeie trebuie să îl știe

Schimbarea de look reprezintă o plăcere, dar și o necesitate pentru orice femeie. Unele își schimă culoarea părului doar pentru a fi diferite, iar altele pentru că apar firele albe. În orice caz, femeile care se vopsesc acasă trebuie să aibă mare atenție la petele de vopsea de păr pe piele. Acestea pot ieși destul greu, iar uneori nu suntem dispuse să stăm cu pete pe piele câteva zile, pentru că mai trebuie să ieșim și din casă. Ei bine, pentru această problemă există și numeroase soluții de care poate ai auzit până acum sau poate nu. Iată care sunt ele.

  • Cum cureți vopseaua de păr de pe piele
  • Trucurile oricărei femei

Atunci când alegi să îți vopsești părul acasă există riscuri mari să te pătezi cu vopsea pe piele. Vopseaua de păr atinge extrem de mult zona frunții și a cefei, dar sunt șanse mari să atingă și alte zone ale corpului. Ei bine, cel mai cunoscut truc este folosirea unei creme înainte de a aplica vopseaua pe păr. Asta nu este nici singura și nici cea mai eficientă metodă. Iată mai multe metode utile.

Cum scapi de vopseaua de păr de pe piele

La salon specialiștii au numeroase produse speciale pentru această problemă. Pentru momentele în care te vopsești acasă și te-ai pătat cu vopsea, este indicat să cureți zona imediat pentru a nu avea timp să se usuce. O altă variantă pe care o mai poți folosi este ca atunci când speli părul să freci zona afectată cu o șuviță din păr. Vopseaua din păr nefiind uscată poate dizolva vopseaua de pe piele. De asemenea, și o loțiune micelară te poate ajuta în aceste cazuri. O poți pune pe o dischetă de vată, iar apoi să masezi zona cu mișcări circulare. Nu este indicat să folosiți acetonă sau dizolvant, pentru că riscați să vă intre în ochi. Însă, puteți dizolva puțin detergent de rufe în apă și să masați ușor zona.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page