Press "Enter" to skip to content

Cristina Țopescu a murit. Vecinii nu o mai văzuseră de trei săptămâni

Cristina Țopescu a murit, iar trupul acesteia a fost descoperit pe 12 ianuarie, duminică seara, în casă.

Cristina Țopescu a murit, au confirmat surse din apropierea familiei. ea a fost găsită decedată în locuința ei din Otopeni. Primii care au intrat in locuința Cristinei Topescu au fost politistii, chemati de o prietena a acesteia, care nu mai stia nimic de ea de mai mult timp.

Primii care au intrat in locuința Cristinei Țopescu au fost politistii, chemati de o prietena a acesteia, care nu mai stia nimic de ea de mai mult timp.

La o primă evaluare, polițiștii nu au descoperit urme de violență pe trupul ei și se speculează ipoteza ca fosta prezentatoare tv ar fi murit în somn.

Echipajul de la Serviciul de Ambulanță a constatat că ea era decedată de mai multe zile. Cristina Țopescu avea 59 de ani.

Descoperirea a fost făcută, duminică seară, de o vecină. Vecinii au spus că nu au mai văzut-o de dinainte de Crăciun. Polițiștii au deschis dosar penal după moartea Cristinei Țopescu

Polițiștii de la IPJ Ilfov au deschis un dosar penal pentru moarte suspect, conform procedurilor.
Până la stabilirea cauzei decesului, se deschide dosar de cercetare in rem pentru moarte suspectă, pentru a putea fi dispusă o expertiză legală în cauză. Medicii legişti vor face necropsia luni, urmând ca rezultatul să fie trimis poliţiştilor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *