Press "Enter" to skip to content

Cornelia Catanga a refuzat să meargă la spital. Medicii de pe ambulanță au insistat timp de o oră și jumătate

Îndrăgita Cornelia Catangă a decedat, în această dimineață, la Spitalul Universitar din București. Artista de 63 de ani a suferit un stop cardio-respirator, după ce a fost confirmată cu COVID-19.

Cu puțin timp în urmă s-a aflat că aceasta a refuzat să meargă la spital în primă fază, iar medicii au fost nevoiți să se roage de ea o oră jumătate.

Cornelia Catanga nu a vrut să meargă la spital chiar dacă se afla în stare gravă. Mai bine de o oră și jumătate au insistat medicii de pe ambulanță, fără succes. Cel care a convins-o a fost soțul ei Aurel Pădureanu, potrivit Observator.

Calvarul a început pentru artistă la prima oră a dimineții. Aceasta a început să se simtă rău, iar starea ei s-a înrăutățit rapid. În acel moment, Aurel Pădureanu a chemat ambulanța. La sosirea echipajului, cântăreața nu a vrut sub nicio formă să meargă la spital.

Cornelia Catanga a fost convinsă să meargă la spital după o oră și jumătate de insistențe

Medicii au insisitat o oră și jumătate, dar nu au reușit s-a convingă. În cele din urmă, soțul ei a făcut-o să accepte.

Artista ar fi ajuns conştientă la spital, dar la scurt timp a intrat în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevrele de resuscitare, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a o readuce la viață.

Surse medicale spun că primul test anti-Covid, care i s-a efectuat artistei în ambulanță, a ieșit negativ, dar cel de-al doilea, efectuat la spital, a fost pozitiv.

În trecut, Cornelia Catanga a avut probleme de sănătate grave. În 2019 a suferit un infarct, fiind internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca. În acea perioadă slăbise 27 de kilograme în doar câteva luni. Potrivit spuselor lui Aurel Pădureanu, mutarea fiului lor în America ar fi fost cauza. sccrie spynews.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *