Press "Enter" to skip to content

CONVERSAȚIE HILARĂ PRIN BILEȚELE ÎNTRE LOCATARII UNUI BLOC DIN SECTORUL 2: „ȘI NOI AVEM NEVOIE SĂ NE SPĂLĂM”

Pentru unii bucureșteni, viața la bloc a devenit mult mai palpitantă în timpul pandemie. Acum, mai mult ca oricând, oamenii par să fie din ce în ce mai atenți la…capra vecinului.

În urmă cu puțin timp, pe ușa de la parter a liftului unui bloc din Sectorul 2 la Capitalei a apărut un afiș scris de mână de un locatar sau o locatară de la un etaj superior faptul că la anumite ore, din cauza consumului excesiv, apa nu mai ajunge și sus.

„Dragi vecini,

Vă rugăm să nu mai folosiți apa caldă toți odată la aceleași ore (adică de luni până vineri de la ora 20.30 până la ora 23.00 și duminică TOATĂ ZIUA.

Apa, adică toată apa, nu doar cea caldă, NU mai ajunge și sus și noi, cei care stăm la etajele superioare, avem nevoie să ne spălăm”, apare scris pe bucata de hârtie.

La scurt timp a venit și răspunsul

Așa cum era de așteptat, provocarea a fost acceptată și lângă afișul original a apărut unul, mai mic. „Dragi vecini de sus, promite, că nu mai consumăm apa caldă, dacă nici vor nu mai aruncați gunoi de la geam. Mulțumim! Semnat vecinii de la parter”. scrie cancan

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *