Press "Enter" to skip to content

Confesiunile unei doctorițe din Suceava care s-a tratat singură de COVID-19: ”Am trecut prin toate fazele urâte și grele ale bolii”

Un cadru medical din Suceava, care a contactat temutul coronavirus, a povestit pe pagina sa de Facebook, cum s-a tratat singură de virusul ucigaș, dar și traumele pe care le-a trăit.

O doctoriță din Suceava a făcut mărturisiri cutremurătoare pe Facebook. Femeie luptă în prima linie în bătălia împotriva coronavirusului, însă, cele mai grele momente le-a trăit atunci când a trebuit să se trateze chiar pe ea.

Doctor Irina Gribincea a povestit, pe Facebook, cum a reușit să se trateze de virusul ucigaș, acasă, singură, atunci când în România abia apăreau primele cazuri confirmate cu COVID-19.

Suceveanca este medic de familie și povestește că, deși avea toate simptomele virusului ucigaș, a fost refuzată atunci când a cerut să fie testată. Femeia a aflat că a contactat virusul, abia după o lună de zile, atunci când a făcut un test la un spital privat.

„Testarea se făcea selectiv doar pentru anumite simptome, dar care nu erau specifice bolii. Astfel încât eu, medic în România cu simptome certe de COVID, descrise de medicii din toată lumea, dar care nu erau cunoscute în țara noastră, am fost refuzată la testare.
Testarea am făcut-o mai târziu, peste o lună, cu plată, 130 lei, când a apărut această posibilitate la laboratoarele private! Rezultatul: Ac IgG pozitiv COVID, înseamnă că am avut boala. Știam că ăsta va fi rezultatul”, a scris medicul pe Facebook.

După aflarea rezultatului, starea de sănătatea a femeii s-a agravat și, din păcate, a trecut prin clipe groaznice, pe care le-a împărtășit acum și cu cei care o urmăresc în mediul online. Ba mai mult, doctorița susține că s-a tratat singură, acasă, atât pe ea, cât și pe pacienții ei.

”Am trecut prin toate fazele urâte și grele ale bolii și atunci când durerea din piept era insuportabilă și lipsa de aer acută, știam că tratamentul prescris de mine este cel mai bun.

Decizia a fost rapidă și clară, trebuia să mă tratez singură pe mine si pacientii mei! M-am înscris în grupul internațional al medicilor anti COVI-19. Astfel încat, am fost la zi cu toată informația privind evoluția internațională a acestei boli cu simptomele ei polimorfe și rezultatele tratamentelor

urmate de pacienții din alte țări. Un medic bun este un medic informat, care aplică cunoștințele acumulate în practică de zi cu zi. Astfel am câștigat războiul cu COVID-ul. M-am tratat pe mine și mi-am tratat pacienții mei. Au supraviețuit toți COVID-19 pozitivi”, a mai scris doctorița.

Potrivit monitorulsv.ro, Irina Gribincea susține că pentru tratarea bolii a luat paracetamol, biomicin și biosept, vitamina C și ceaiuri pentru răceală. scrie spynews

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *