Press "Enter" to skip to content

Cine este fetita care a primit Golden Buzz. Florin Calinescu, anunt uluitor la Romanii au talent: “Am vazut si castigatorul”

In cadrul editiet Romanii au talent, care a fost difuzata luni, 1 martie, la Pro TV a fost dat cel de-al saselea Golden Buzz din acest sezon.  Acesta a fost primit de o copila de doar 11 ani care a reusit sa-i lase masca pe jurati. Fetita este foarte talentata.

Dupa interpretarea sa exceptionala, Florin Calinescu a specificat ca a vazut deja castigatorul acestui sezon de Romanii au talent.

Al saselea Golden Buzz la Romanii au talent

Concurenta de 11 ani de la Romanii au talent care a primit Golden Buzz-ul in editia din 1 martie 2021, se numeste Ana-Maria Margean. Copila avut o prestatie exceptionala, iar membrii juriului au fost impresionati. Andra a fost cea care a apasat butonul si a trimis-o pe Ana-Maria direct in semifinala concursului.

„Nu mai scapati de noi. Trebuie sa veniti in semifinala, direct. Esti de aur”, i-a spus Andra.

Copila a venit la Romanii au talent cu papusile si a facut un numar de ventrilocie. Aceasta a declarat ca si-a dorit de mult timp sa ajunga in acest concurs .

Ana-Maria si-a descoperit talentul in urma cu doi ani. Parintii ei au descoperit ca ii placea foarte mult sa cante. Auzea linia melodica de doua ori si o invata, o reproducea imediat. De la 5 ani au dus-o la canto. Imediat a inceput sa mearga la festivaluri. Au inceput sa treaca anii si s-a tot antrenat. A facut putin pian, dar vrea sa faca si mai mult, ar vrea sa se acompanieze cu pianul.

De un an lucreaza cu Crina Svoboda. Prima ei papusa a fost Dragonul Cerasela, o marioneta pe care o avea de la unul dintre fratiorii ei.

continuare

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *