Press "Enter" to skip to content

Cine este, de fapt, mama lui Radu Stefan Banica, fiul lui Stefan Banica Jr.

Toata lumea ii cunoaste pe Stefan Banica Jr. si pe Radu Stefan Banica, dar putini o cunosc pe cea care l-a facut tata pentru prima data. Camelia Constantinescu este mama lui Radu Stefan Banica.

Baiatul nu are nevoie de multe prezentari, este deja un nume consacrat in lumea mondena. Fiul celebrului Stefan Banica Jr a facut furori pe scena de la ”Te cunosc de undeva!”, fiind, de altfel, marele castigator al primei gale.

Cine este mama lui Radu Stefan Banica

Camelia Constantinescu este femeia care i-a oferit primul copil lui Stefan Banica Jr. Toata lumea le cunoaste pe Andreea Marin, Mihaela Radulescu si pe Lavinia Pirva, putini sunt cei care stiu despre prima partenera a juratului de la ”X Factor”. Stefan Banica si Camelia au trait o frumoasa poveste de dragoste, timp de 5 ani, intre anii 2000-2005.

Artistul si mama fiului sau au hotarat sa puna capat relatiei si sa porneasca pe drumuri separate. Fosta partenera a lui Stefan Banica Jr. a preferat sa stea departe de lumea mondena si sa-si traiasca viata in liniste . Potrivit informatiilor aparute de-a lungul timpului, Camelia si-a refacut viata alaturi de un alt barbat, medic stomatolog de meserie.

continuare

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *