Press "Enter" to skip to content

Cine a castigat Chefi la Cutite 2021, sezonul 9. Cel mai mare scandal din istoria emisiunii de la Antena 1

La fel ca anul trecut, pe retelele de socializare s-a aflat cine a castigat Chefi la Cutite 2021, sezonul 9. Momentul in care Ionut Belei si-a adjudecat marele premiu a fost unul controversat, dar se pare ca urmeaza cel mai mare scandal din istoria emisiunii culinare, de la Antena 1.

UPDATE: In aceasta seara, Antena 1 a anuntat finalistii Chefi la cutite. Primul finalist este Cătălin Amarandei, concurentul din echipa albastră. Cel de-al doilea este Elena Matei, din echipa verde, iar cel de-al treilea este Narcisa Birjaru, din echipa mov. Când și-au auzit numele, cei trei au avut reacții diferite, dar toți au fost în culmea fericirii.

Se pare ca au aparut acuzatiile dure pentru producatorii emisiunii pentru ca mai multi fani au sustinut zvonul conform caruia castigatoarea sezonului ar fi Narcisa din echipa lui Catalin Scarlatescu. Aceasta nu ar fi castigat pe meritul ei in totalitate, desi este un bucatar talentat, ci ar fi fost “ajutata” de Antena 1.

O postare aparuta si devenita apoi virala pe retelele de socializare anunta faptul ca finalistii ar fi Elena Matei din echipa lui Sorin Bontea, Catalin Amarandei din echipa lui Florin Dumitrescu si Narcisa Birjaru din echipa lui Catalin Scarlatescu.

Elenei si lui Catalin li s-ar fi interzis sa foloseasca vita pentru preparatul lor. Acesta ar fi si motivul pentru care Narcisa a avut un mare avantaj. Mai mult decat atat, momentul in care a fost anuntata drept castigatoare l-ar fi socat inclusiv pe Scarlatescu. I-a lasat masca si pe colegii ei de echipa, care nu s-au bucurat pentru ea.

Cine sunt semifinalistii sezonului 9?

Momentan, lucrurile par teoretic sa se confirme. Primii semifinalisti sunt concurentii din echipa mov: Alexandru Baditoaia, Valentina Ionita si Narcisa Birjaru.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *