Press "Enter" to skip to content

Ce trebuie să spui neapărat la spovedanie. Păcatele de care multă lume uită

Creștinii se pregătesc pentru una dintre cele mai importante practici îna ceastă perioadă sfântă, și anume spovedania. Chiar dacă multă lume face acest lucru încă din copilărie, puțini știu ce trebuie să spună neapărat la întâlnirea cu preotul. Acestea sunt păcatele de care majoritatea oamenilor uită.

  • Păcatele pe care oamenii uită să le spună la spovedanie
  • De ce trebuie să ții cont la întâlnirea cu preotul

Spovedania este o practică populară și aleasă de multă lume în această perioadă. Oamenii care vor să le fie iertate păcatele aleg să le mărturisească preotului, iar acesta se roagă pentru ei. Însă, puțini știu de păcatele pe care le-au făcut fără să își dea seama, însă pe care trebuie să le mărturisească neapărat în momentul divin. Această listă le vine în ajutor.

Ce trebuie să spui neapărat la spovedanie

Oamenii își fac păcate pe care le regretă și își doresc să le fie iertate, însă și o mulțime de care nu își dau seama. Având în vedere că se apropie spovedania, creștinii trebuie să își amintească de lucrurile pe care trebuie să le mărturisească preotului. Ei bine, majoritatea au legătură cu lipsa speranței de a fi iertat, după mai multe greșeli în fața lui Dumnezeu.

De asemenea, oamenii nu își dau seama că fac un păcat atunci când pun la îndoială ajutorul lui Dumnezeu pentru ei. Aceștia nu trebuie să spună că nu vor fi iertați pentru că au fost uitați de El, sau pentru că au greșit deja prea mult.

Păcatele care trebuie neapărat mărturisite

Viața îi duce pe oameni în situații neprevăzute, în care se întâlnesc cu gîndurile rele și împotriva voinței lui Dumnezeu. Din acest motiv, trebuie neapărat să le mărturisească preoților dacă au avut vreodată un gând de sinucidere, dacă au consumat droguri sau dacă au fumat.

Pe lista păcatelor se află și faptul că nu au fost mulțumiți de viața lor, dacă și-au dorit moartea într-un moment dificil din viață sau dacă au fost prefăcuți, lingușitori sau vicleni. Oamenii trebuie să mprturiească dacă au oferit bani cu camătă, au făcut farmece, au judecat alți oameni pentru alegerile sau lucrurile pe care le-au făcut.

Puțini oameni știu că este considerat un păcat și dacă au împrumutat lucruri pe care nu le-au mai înapoiat sau dacă au mâncat sau băut pe ascuns. De asemenea, trebuie să mărturisească dacă s-au lăudat cu bogăția pe care o au sau dacă au făcut glume și au râs când a venit vorba despre păcatele și greșelile altor oameni.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page