Press "Enter" to skip to content

Ce semne zodiacale au noroc in dragoste in ianuarie 2021

Horoscop dragoste ianuarie 2021. Energiile furtunoase din acest ianuarie, bazate pe sociabilitate si cererea de drepturi si libertati, vor pune la incercare atat iubirea, cat si prietenia. Cu toate acestea, acest lucru nu inseamna ca viata personala ar trebui amanata pentru mai tarziu – oamenii cu siguranta nu vor inceta sa se indragosteasca.

Deci, care semne sunt norocoase in dragoste in ianuarie?
Berbec (21.03 – 20.04)

Berbecii – in primul rand cei care sunt inca singuri – vor putea in cele din urma sa intalneasca persoana pe care doresc sa o numeasca cealalta jumatate. Este adevarat, pot fi confundati de faptul ca evenimentele se vor dezvolta intr-un mod complet diferit decat intr-o poveste de dragoste sau o melodrama de televiziune.

O persoana draga nu va acoperi zona de sub fereastra reprezentantilor semnului cu un milion de trandafiri, in plus, este posibil sa nu se grabeasca sa-si declare dragostea. Astrele ii sfatuiesc pe reprezentantii semnului sa nu se supere in legatura cu astfel de fleacuri – poate vor putea sa-si scrie propriul scenariu de dragoste care nu seamana cu nimic altceva.

Racii, in mod neasteptat pentru ei insisi, pot auzi o declaratie de dragoste de la o persoana de care au fost indragostiti de mult timp, fara sa-si dea seama. Desigur, acesta este doar inceputul relatiei: pentru o lunga perioada de timp a romanului destinat lui, vor avea timp sa se certe de o suta de ori si sa se impace tot de atatea ori. Vor sa traiasca impreuna pentru tot restul vietii si apoi sa decida sa plece odata pentru totdeauna – se intampla si acest lucru. Dar ziua in care si-au spus cuvintele principale, nu o vor uita niciodata.

Sagetator (23.11 – 21.12)

Sagetatorul – unii in mod neasteptat si altii in mod intentionat – isi pot intalni prima dragoste, pe care nu au mai vazut-o de mut timp. Desigur, au auzit ca nu poti bea aceeasi apa de doua ori. Dar, dupa ce au decis sa isi asume riscul, vor fi convinsi din propria experienta: exista exceptii in toate regulile – inclusiv in aceasta, iar istoria lor actuala este un exemplu viu in acest sens. Adevarat, astrele nu garanteaza ca, dupa ce au reluat din acest punct, relatia lor va dura o lunga perioada de timp, dar promit o romantism stralucitor. coontinuare 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *