Press "Enter" to skip to content

Ce plănuiește Lămâia Stănescu, proaspăt externată din ospiciu. Complicea agresoarei Mirelei Vaida amenință din nou: „Va fi chinuită”

Lămâia Stănescu abia a fost externată din spitalul de boli psihice Obregia din Iași, și nici bine nu a ajuns la București că a și început să o amenințe pe Mirela Vaida prin intermediul rețelelor sociale.

Complicea Antoanelei Grigoraș nu se oprește aici, dorindu-și să o vadă în cea mai gravă stare pe celebra prezentatoare de la Acces Direct.

Lămâia Stănescu a ieșit din spital, și imediat că a pășit pe străzile din Iași, pornind spre gară pentru a reveni la București, a intrat în direct pe Facebook, unde, ca o adevărată vedetă, s-a prezentat, a și spus că a fost la Acces Direct, și a început să le ceară bani celor care o urmăresc.

Cunoscută în zona Gării de Nord din București, Lămâia Stănescu a făcut apel pe internet la oamenii cu inimă mare care doresc să o ajute cu diverse sume de bani, spune ea, pentru a pleca la Mormântul Sfânt din Ierusalim.

Curios este faptul că, deși susține că nu are bani să se întrețină, Lămâia Stănescu a avut bani de drum, are și pașaport, cât și toate actele necesare unei plecări în străinătate de lungă durată.

Lămâia Stănescu, amenințări pentru Mirela Vaida, imediat ce a ieșit din spital
După ce s-a recomandat ca fiind o perosană foarte săracă, odată urcată în trenul de București, Lămâia a început să vorbească despre, poate, subiectul ei preferat, mai în glumă, mai în serios, anume despre Mirela Viada.

Femeia, recunoscută drept complicea Antoanelei Grigoraș, femeia goală ce a aruncat cu un bolovan asupra prezentatoarei, susține că niciodată nu va uita răul pe care cântăreața de muzică populară i l-a făcut, dând-o pe mâna Poliției și a medicilor.

„Bună ziua doamnelor și domnilor. Mă numesc Lămâia Stănescu. Abia am ieșit din spital. Am fost și la Acces Direct. Sun un om amărât. Sunt în Gara Iași. Aștept trenul ca să pot pleca la București, și voi cânta ca să pot să câștig un ban. Vreau să mă duc la biserică, să plâng în fața lui Dumnezeu.

O să mă rog la Ierusalim pentur voi și pentru toată lumea, dar pe Mirela Vaida nu o să uit niciodată, pentur că mi-a făcut rău degeaba. Mirela Vaida o să aibă mare pedeapsă. Nu te voi ierta, Mirela Vaida. Fii atentă!

Nu uita că o să fii căzută. Fii atentă, Mirela Vaida, că ție cu mine nu îți merge. Nici nu îți dai seama. Nici nu știi când răul se întoarce împotriva ta. Ția-m trimis mesaj, citește mesajul. Tot ce mi-ai fîcut mie, împotriva ta se va întoarce. Vreau să vă spun că Mirela Vaida este foarte mincinoasă.

Nu o s-o uit pe Mirela Vaida. O să ajungă paralizată. O să ajungă să nu mai știe ce e cu ea. Mirela Vaida o să fie chinuită. Să-i dea în cap lumea! Să moară Mirela Vaida”, a spus Lămâia Stănescu în direct pe Facebook.

Interesant este faptul că, la doar câteva minute după ce Mirela Vaida a făcut referire la amenințătle postate de femeie pe Facebook, aceasta și-a sters contul de socializare, tocmai pentru ca nimeni să nu mai aibă acces la informațiile apărute pe pagina sa, printre care și la filmulețele în care Viața Mirelei Vaida este amenințată în cel mai direct mod posibil. scrie spynews.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *