Press "Enter" to skip to content

Ce meserie are Roxana de la ”Puterea dragostei”? Putina lume stie cu ce se ocupa in viata de zi cu zi

Ce meserie incredibilă are Roxana de la “Puterea dragostei”. Are specializarea de “tehnician mecanic pentru întreţinere şi reparaţii”. Cu toate acestea, meseria de bază a Roxanei este alta. În 2017, ea absolvit Liceul Tehnologic A.I. Cuza din Slobozia, cu specializarea “tehnician mecanic pentru întreţinere şi reparaţii”. Pentru că este o meserie practicată de bărbaţi, Roxanei nici nu i-a trecut prin cap să o profeseze, fiind mai mult interesată să aibă o diplomă de bacalaureat.

Cu ce se ocupa Roxana Buzoiu înainte de Puterea Dragostei
Puțină lume știe, ce meserie are Roxana în viața de zi cu zi, atunci când nu se află la filmările pentru ”Puterea dragostei”. Frumoasa șatena este antrenor de fitness. Acesta este, se pare, secretul siluetei sale incredibile. Când a intrat în casă, Roxana a dezvăluit:

”Sunt junior trainer şi cochetez cu moda. Am făcut un curs de croitorie şi am început încet, încet să-mi dezvolt propria mea afacere. Deocamdată, atelierul meu e în camera mea, dar încet, încet se dezvoltă treaba”.

Roxana Buzoiu este cunoscută ca o persoană dezinhibată
S-a aflat și că fosta concurentă „Puterea dragostei” a făcut videochat, iar Roxana a vorbit ea însăși despre asta.

”S-a întâmplat că, în urmă cu câțiva ani, Roxana a făcut o chestie pe care o fac foarte multe fete și… mulți băieți. Au apărut niște poze (cu Roxana, n. red.) mai puțin decente, +18… Eu vreau să vă spun ceva! Măcar dacă făceam bani… Și nu am făcut… Să nu faceți asta, pentru că este o prostie. Nici nu știam ce trebuie să fac… Și vreau să vă mai spunc eva! Să învățați din greșelile voastre și să nu le repetați. Și, mai ales, să aveți grijă ce faceți în prezent, pentru că poate o să vă dăuneze în viitor. Sincer! Nu îmi pare rău cu ceea ce am făcut, ideea e că este bine că am făcut-o, că am făcut o greșeală, ca să pot învăța pe viitor, să nu o mai repet. (…) Asta e, fiecare avem câte ceva în trecut…”, a declarat Roxana de la ”Puterea dragostei”, citată de wowbiz.ro.

Fanii au descoperit că nu este pentru prima dată când Roxana de la Puterea Dragostei se află în faţa camerelor de filmat. Aparent, vedeta apare într-un videoclip în care dansează provocator în clipul unei melodii interpretate de Alessio şi Ticy, doar cu puţin timp înainte ca Roxana să ajungă în casa de la emisiune.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *