Press "Enter" to skip to content

CAZ ȘOCANT ÎN CONSTANȚA! O FETIȚĂ A FOST PLIMBATĂ ÎNTRE SPITALE CU O MONEDĂ ÎN GÂT PENTRU CĂ AVEA COVID: ”NICIUN SPITAL NU O ACCEPTA”

O fetiță de patru ani a fost plimbată între spitale, cu o monedă în gât, pentru că avea coronavirus. Unitățile medicale au refuzat să o trateze pe micuță.

Mama fetiței de trei ani trebuia să plece în străinătate, motiv pentru care și-a făcut un test pentru COVID-19.

Rezultatul testului a ieșit pozitiv, dar a primit o altă lovitură. Fetița ei înghițise o monedă așa că a mers de urgență la spital. Doar că nicio unitate medicală nu le acceptau.

”A venit ambulanta, am asteptat sa vedem unde sa ne deplaseze, ca niciun spital nu ma acceptau. Intr-un final de la Constanta ni s-a spus sa mergem la spitalul Medgidia, fiind suport COVID”, a spus mama fetiței.
Medicii nu ii puteau face radiografie fetiței și a fost transferată la Spitalul Județean din Constanța. Mama și fetița ei au așteptat mai bine de trei ore pentru a fi preluate.

”Am sunat la DSP, DSP-ul a spus ca va vorbi cu spitalul Constanta sa ma primeasca si intru-un final intr-adevar m-au primit. La 3 si 28 de minute a fost dus cu ambulanta, la 3 si 33 de minute dupa triajul epidemiologic a fost intocmita fisa UPU, la 3 si 40 de minute a fost facut consultul”, a mai spus femeia.

Femeia este hotărâtă să-și facă dreptate. A făcut o reclamație la DSP și va depune o plângere la Colegiul Medicilor. scrie cancan.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *