Press "Enter" to skip to content

Caz dramatic in Botosani. Un copil de 3 ani care scuipa sange s-a stins in ambulanta trimisa fara medic

Caz dramatic in Botosani. Un copil de trei a murit din cauza ca serviciul de ambulanta nu ar fi trimis un medic la la fata locului. Parintii baiatul spun ca acesta putea fi salvat.

Copilul a fost dus de parinti chiar in intampinarea ambulantei, in care se afla doar un asistent medical. Potrivit conducerii serviciului de ambulanta, o a doua masina l-ar fi preluat pe copil fara semne vitale.

Tatal baiatului a chemat ambulanta atunci cand a constatat ca fiul lui, in varsta de doar 3 ani, scuipa sange. Prima data a fost trimisa o ambulanta cu un asistent medical care a preluat copilul.

Apoi a fost trimisa o a doua ambulanta, care avea de data aceasta si medic. Acesta a continuat manevrele de resuscitare , dar copilul nu ar fi raspuns.

Parintii baietelului de 3 anisori au spus celor de la ambulanta ca fiul lor era racit.

DSP Botosani a declansat o ancheta, a declarat sefa Directiei de Sanatate Publica (DSP), Monica Adascalitei.

Potrivit acesteia, copilul ar fi avut simptomele unei raceli, iar familia a sunat la ambulanta in momentul in care “ar fi scuipat sange”. Baietelul a intrat in stop cardio-respirator la scurt timp dupa ce a fost preluat de cadrele medicale de la ambulanta. continuare 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *