Press "Enter" to skip to content

Câte operații estetice are, de fapt, Raluca Pastramă! Cum arăta la 19 ani, înainte să-l cunoască pe Pepe

E frumoasă de pică, dar nu e 100% înzestrată de la mama natură! Câte operații estetice are, de fapt, Raluca Pastramă?

Cum arăta fosta soție a lui Pepe la 19 ani, înainte să-l cunoască pe celebrul artist? Raluca și Pepe divorțează după 8 ani de căsnicie!

Câte operații estetice are, de fapt, Raluca Pastramă?
Cum arăta la 19 ani, înainte să-l cunoască pe Pepe!

Raluca și Pepe divorțează după 8 ani de căsnicie!
Nici două zile nu au trecut de când Pepe a anunțat divorțul de Raluca, căci, oamenii continuă să fie în stare de șoc! Nimeni nu se aștepta ca cei doi să se despartă, mai ales după opt ani de căsnicie plini de iubire!

De-a lungul anilor, fanii nu s-au putut abține și au tras-o la răspundere pe fosta soție a artistului, pe motiv că și-ar fi făcut mai multe operații estetice!

Raluca s-a lăsat de mai multe ori pe mâna medicilor
În plus, unii chiar au comparat-o cu Oana Zăvoranu, fiind de părere că seamănă din ce în ce mai tare cu ”Querida”.

Deși este o fire discretă, care a preferat să țină viața personală departe de ochii presei, Raluca Pastramă a trecut de mai multe ori pragul medicului estetician.

Fosta soție a lui Pepe are silicoane și, ce credeți?

Chiar sora ei a dat-o de gol și a declarat în urmă cu ceva timp că și-a făcut o operație la fese, după ce l-a cunoscut pe Pepe!

Oana Zăvoranu nu crede în divorțul lui Pepe și al Ralucăi
Oana Zăvoranu nu s-a putut abține și a lansat un atac dur la adresa celor doi, fiind de părere că divorțul lor ar fi, de fapt, o ”regie ieftină”.

”Querida” nu tace deloc și declară că nici nu are cum să se ia în calcul acest divorț, deoarece Raluca este de etnie rromă, iar regulile din familia ei sunt stricte!

În plus, Zăvo are mari semne de întrebare în separarea anului, susținând că cei doi au pornit acest scandal pentru a câștiga bani!

”În opinia mea este o regie ieftină în care eu nu cred. Și să vă spun și de ce. Ea este de etnie, iar în mentalitatea rromilor nu există divorț. Cu atât mai mult să divorțeze dacă au și doi copii.

Ele, dacă ajung la 18-20 de ani și sunt nemăritate, au o problemă. Mie mi-a ridicat semne de întrebare, din câte înțeleg eu, faptul că ea vrea divorț și că nu mai poate.”, a declarat diva pentru playtech.ro.

Pepe, Ionuț Nicolae Pascu, pe numele din buletin, s-a căsătorit cu Raluca Pastramă în anul 2012. La doi ani distanță, pe data de 21 iulie 2014,

cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar Andra și soțul său le-au fost nași! Pepe și Raluca au împreună două fetiţe: pe Maria şi Rosa Alexandra. scrie spynews.ro

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *