Press "Enter" to skip to content

Bilanț coronavirus, 28 noiembrie. România a înregistrat 8.134 de noi cazuri de infectare în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat în urmă cu puțin timp noul bilanț zilnic al cazurilor noi de infectare cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore România a înregistrat 8.134 alte noi cazuri de infectare, iar numărul morților este de !

În urmă cu câteva minute Grupul de Comunicare Strategică a raportat bilanțul zilnic în ceea ce privește numărul de cazuri noi de infectare cu virusul ucigaș din China din ultimele 24 de ore!

Potrivit celui mai recent bilanț, în doar o singură zi alte 8.134 persoane s-au infectat cu COVID-19, iar situația este foarte îngrijorătoare în continuare și în ceea ce privește numărul deceselor, dar și a celor internați pe secția de Terapie Intensivă a spitalelor din țară.

În doar 24 de ore alte 161 de persoane și-au pierdut viața, iat la ATI se află acum 1.249 de oameni care luptă să supraviețuiască.

De asemenea, în decursul unei zile autoritățile au efectuat lanivelul țării noastre 33.021 de teste pentru depistarea persoanele infectate cu COVID-19.

8. 134 persoane s-au infectat în ultimele 24 de ore cu COVID-19
În total, de la începutul pandemiei și până acum au fost confirmate 465.982 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 335.764 de pacienți au fost declarați vindecați.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *