Press "Enter" to skip to content

Aurelian Temișan îl face praf pe George Burcea, printr-un mesaj cu subînțeles

Aurelian Temișan a publicat pe rețelle de socializare un mesaj, prin care îl atacă subtil pe George burcea, pentru că nu a fost prezent atunci când i s-a rupt turta fiicei sale.

Aurelian Temișan îl face praf pe George Burcea, printr-un mesaj cu subînțeles
Duminică Andreea Bălan a sărbătorit în familie pe una dintre fetițele sale. Clara a împlinit un an, așa că nașii i-au

rupt turta și i-au pregătit o petrecere superbă. Tatăl ei a lipsit, iar asta i-a deranjat pe mulți. Nașul lui de cununie nu a ezitat să posteze un mesaj cu subînțeles pe Facebook.

Toți cei care îl urmăresc pe Temișan cred că artistul a încercat să îl atace pe finul său.

”Astăzi am rupt turta. Clara, finuța noastră a fost centrul atenției. Andreea Balan, o mamică fericită, înconjurată de două minuni proprii, Ella si Clara, dar și de nașele Dora si Monica Davidescu.

Eu… singurul bărbat… mândru. O atmosferă relaxanta, plină de copii, de dulciuri, jucării și de iubire”, a scris Aurelian Temișan, pe rețeaua de socializare.

George Burcea nu a participat la ruperea turtei fiicei sale pe motiv că nu a vrut să apară alături de Andreea Bălan în spaţiul

public, un motiv pentru care presa ar fi putut specula că ei s-au împăcat. El nu a luat în considerare faptul că fetița sa ar fi avut nevoie de prezenșa tatălui la o zi atât de importantă, chiar dacă este mică și nu înțelege exact tot ce se întâmplă.

George Burcea a fost prinşi de poliţişti conducând sub influenţa unor substanţe intersize. Acesta a fost oprit de un filtru al poliţiei rutiere şi a fost depistat drogat.

„În jurul orei 10.00, în timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din orașul Voluntari, pe sensul către municipiul București, numitul B.G.V.

a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, împrejurare în care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000.

Rezultatul testării a indicat o valoare pozitivă a Cocaine, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge”, au anunţat procurorii. sursa:huff

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *