Press "Enter" to skip to content

ANDREEA MARIN, DEZVĂLUIRI DUREROASE DESPRE PERIOADA ÎN CARE NU AVEA NICIUN BAN: „AVEAM UN SINGUR SACOU, NU-MI PERMITEAM”

Astăzi este una dintre cele mai puternice femei de la noi, însă Andreea Marin a avut un început de carieră în televiziune presărat cu de toate.

Vedeta și-a deschis sufletul acum ceva timp și a vorbit despre momentele în care nu mai avea bani de la o lună la alta și trăia extrem de greu.

Lucrurile mari cer sacrificii! De acest lucru s-a convins Andreea Marin, pe propria piele. La începutul carierei, celebra „Zână” a Surprizelor se mulțumea cu un salariu micuț, care nu-i permitea să facă mare lucru.

Sinceră și deschisă, așa cum deja și-a obișnuit fanii, Andreea Marin a povestit, la un moment dat, totul despre perioada în care avea bani puțini. Atât de puțini, încât nu-și permitea nici măcar să-și cumpere un alt sacou.

Cu toate acestea, folosea taxi atunci când mergea la serviciu, chiar dacă acest lucru implica faptul că rămânea fără niciun ban, de la o lună la alta.

„Aveam un singur sacou, nu aveam nimic scump. Nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca și buget.

Am rămas fără bani de foarte multe ori, de la o lună la alta”a povestit Andreea Marin, în urmă cu ceva timp, pentru Antena Stars.

Ce salariu avea Andreea Marin, atunci când prezenta Surprize, Surprize
La începutul anilor 2000, Andreea Marin câștiga extrem de puțin și nu își permitea multe lucruri. Veniturile ”Zânei” nu erau atât de mari precum credea toată lumea.

„Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale, până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine!

Eram îmbrăcată bine doar la emisiune”, a declarat Andreea Marin, despre perioada în care prezenta celebra emisiune. scrie cancan.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *