Press "Enter" to skip to content

Andreea Esca a uimit pe toata lumea! Cum s-a filmat vedeta de la Pro TV

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute vedete din media. Prezentatoarea stirilor de la PRO TV arata impecabil la fiecare aparitie pe sticla. Cum se ingrijeste Esca in timpul liber.

Andreea Esca are grija de silueta ei si arata foarte bine, chiar si dupa 20 de ani de activitate in televiziune. Vedeta PRO TV se duce foarte des la sala si face multa miscare pentru a arata bine.

Stirista este o fire vesela si cu mult umor.

”Poate nu-mi mai intra sacoul, ca jar mananci!”, a spus Esca zambind, antrenorului.

Andreea Esca pusa la zid dupa ce a spus ca are coronavirus:

Vedeta PRO TV a trecut prin momente grele cand a fost infectata cu noul coronavirus.

Desi a povestit cu lux de amanunte prin ce a trecut familia ei, adeptii conspiratiei ca nu exista acest virus, au atacat-o vehement.

Mai rau, au acuzat-o ca a primit sume mari de bani pentru a spune aceste lucruri.

„Fiecare om are o limita a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atat am putut sa duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om”, a spus Andreea Esca.
Andreea Esca, acuzata ca a primit sume uriase pe a spune ca are boala

„Cati bani ai luat pentru minciuna asta? Tu fiind o persoana publica cunoscuta chiar si in Europa ai facut anuntul asta sub pretextul ca fiind persoana publica esti si mai credibila, dar atat tu, cat si televiziunea ati fost platite pentru acest anunt mincinos. In spital ai putut sta la fel cum a stat si Marcel Pavel pentru 100.000 de euro”, este doar unul dintre comentariile aparute pe Facebook dupa dezvaluirile Andreei Esca.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *