Press "Enter" to skip to content

Anamaria Prodan va avea din nou un reality show! Cum va decurge totul

Anamaria Prodan a fost recent invitată la o emisiune tv în cadrul căreia a vorbit despre noul său reality show, dar și despre averea impresionantă pe care o are în acest moment.

Anamaria Prodan va avea din nou un reality show! Cum va decurge totul
Anamaria Prodan a venit la „Xtra Night Show” pentru a vorbi despre noul ei reality show care se va numi „Prodanca şi Reghe – Preţul succesului” și va fi difuzat la Antena Stars. Impresara a declarat că va fi filmată 24 de ore din 24, peste tot unde va merge, atât în România, cât şi în Dubai sau America. Vedeta a mai avut un astfel de show cu mulți ani în urmă, care a avut un mare succes.

Anamaria Prodan a vorbit și despre averea pe care a strâns-o de-a lungul timpului și care este uriașă, ea aflându-se printre cei mai bogați oameni din România.

„Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a explicat Anamaria Prodan, la XNS.

Ea a recunoscut și câți bani face doar din afacerile sale, fără ceea ce i-a rămas de la mama sa și fără banii soțului ei. Suma nu este deloc una de neglijat. „Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, a mai adăugat impresara.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *