Press "Enter" to skip to content

Anamaria Prodan nu mai tace si spune adevarul despre despre relatia cu Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan a devenit tinta atacurilor in ultima vreme. Cateva persoane, printre care si Gigi Becali, au afirmat ca Laurentiu Reghecampf, ar avea o aventura cu o alta femeie. Inpresara, revoltata pe aceste afirmatii. a decis sa vorbeasca. Mai mult decat atat, aceasta a acordat un interviu la care a participat si fiul celor doi, Laurentiu Reghecampf Jr.

Impresara a vorbit deschis despre ultimele articole din presa care-l cuplau pe sotul ei cu o alta femeie. Vedeta a precizat ca in familia ei lucrurile merg foarte bine si ca fiecare membru are parte de reusite.

“La mine in familie se intampla lucruri foarte frumoase. Sotul meu va juca Champions League Asia. Luca, fiul nostru cel mare, a fost acceptat la facultate in America, in Las Vegas. Sarah merge perfect cu recuperarea. Bebe este unul dintre cei mai buni fotbalisti. Rebeca va termina si ea facultatea intr-o luna”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf doi au decis ca este important sa-si invete copiii ca nu tot ceea ce citesc din presa este adevarat, ca trebuie sa treaca prin creier informatiile pe care le gasesc si ca daca au intrebari de pus, sa le puna.

“A fost mai usor cand erau mici si nu citeau. Apoi am inceput sa le explic. I-am invatat de mici ca nu trebuie sa creada ce citesc. Trebuie sa treaca intai prin creier totul. Trebuie sa intrebe daca au de pus intrebari”, a mai spus Anamaria Prodan, in exclusivitate, pentru spynews.

“Nu te doboara nimeni cand nu te are cu nimic la mana. Eu nu am facut in viata mea compromisuri. Nimeni nu ma poate lua de nicaieri. Ca sunt barbati care vorbesc… aia nu sunt barbati. Nu au ce le trebuie in pantaloni”, a mai spus Anamaria Prodan.

In ceea ce priveste articolele din presa care-l cuplau pe Laurentiu Reghecampf cu o alta femeie, impresara spune ca au avut un impact negativ asupra familiei sale. Ea spune ca sotul ei este un barbat exemplu si un tata minunat si ca nu merita sa fie atacat asa.

“Zilele alea, cand toata lumea scria de sotul meu, au fost cumplite. Noi il stim pe Laurentiu. Si toti prietenii nostri il stiu. Toti l-au indragit pentru minunatiile pe care le-a creat. Pentru noi, el este soarele nostru. Pentru noi, omul asta nu merita sa i se terfeleasca numele. A fost si este un barbat exemplu. Este un tata minunat. La un moment dat cedezi. Si ca nevasta, si ca fiica, fiu. Te gandesti: ‘De ce?’ Nu a facut nimic rau nimanui! Nu a vorbit niciodata pe nimeni de rau. Laur a ajutat la fel de multa lume ca si mine. Noi suntem o echipa foarte puternica de ani de zile. Lumea incearca sa dezbine unde cred ei ca e punctul slab”, a mai spus Anamaria Prodan. continuare 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *