Press "Enter" to skip to content

Anamaria Prodan, declaratie uluitoare: ”Da, l-am despartit de prima lui sotie!”

Anamaria Prodan (48 de ani) si antrenorul Laurentiu Reghecampf (45 de ani) sunt casatoriti din anul 2008. Cei doi au facut nunta la Las Vegas, in Statele Unite.

Impresara a marturisit totul despre povestea ei de dragoste cu Reghecampf. Anamaria a mai fost casatorita cu Tiberiu Dumitrescu.

Anamaria Prodan a fost intrebata daca l-a despartit pe Reghecampf de prima sotie: ”Da!” Vineri l-a cerut ”de barbat”

”Cumva, daca este sa o iei ad literam, da, i-am despartit. Noi ne-am reintalnit dupa 13 ani, vineri. Luni, l-am cerut de barbat. L-am intrebat exact in ce perioada a vietii sale este.

Mi-a explicat ca de multi ani nu mai are niciun fel de legatura cu sotia lui. Eu eram divortata. Ne-am zis: ‘Ce facem? Ne-am pierdut o data, ne mai pierdem si a doua oara?!’”, a declarat impresara, la Kanal D.
Anamaria Prodan a mai spus ca Laurentiu Reghecampf a spus ”da” imediat. ”Luni, raspunsul lui a fost afirmativ. Ca da, ne vom casatori. Si de atunci am luptat sa ne casatorim si nimeni sa nu ne stea in cale”, a mai spus Anamaria.

”Nu vom divorta niciodata, suntem suflete pereche!”

Anamaria Prodan este convinsa ca relatia lor este foarte solida.

”Niciodata nu voi divorta si nici el de mine. Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun barbat pe care l-a lasat Dumnezeu pe Pamant. Imi aduce flori zilnic”, a mentionat ea. continuare 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *