Press "Enter" to skip to content

„Am cunoscut un bărbat într-o seară când am ieșit și, spre dimineață, am ațipit pe canapeaua lui complet îmbrăcată. Mi-am revenit în timp ce eram dezbrăcată. M-am prefăcut că încă dorm, sperând că se va opri!”

O seară în oraș s-a terminat trist pentru o studentă la criminologie. Tânăra, care avea atunci 21 de ani, a fost violată de un bărbat pe care îl cunoscuse în acea seară și în casa căruia a adormit îmbrăcată.

Robyn Emma, acum în vârstă de 27 de ani, și-a pierdut cunoștința în patul lui Dlair Mahmood și și-a revenit când el a început să o dezbrace.

Tânăra împietrise de frică și a spetat că bărbatul, acum în vârstă de 44 de ani se va opri. Însă, bărbatul și-a continuat atacul, iar Robyn a continuat să se prefacă adormită de teamă să nu fie ucisă.

Robyn l-a cunoscut pe Mahmood, care s-a prezentat sub numele de Alan, într-un club de noapte din Nantwich, Cheshire, în luna mai 2014.
Studenta a împărțit un taxi cu el, pentru că stătea la o prietenă în apropiere de apartamentul lui din Crewe.

A venit ca să doarmă pe canapea și a lăsat să se înțeleagă clar că nu se va întâmpla nimic și era atât de obosită încât a adomit în patul său.

„Eram înspăimântată că mă va ucide dacă deschid ochii. Am realizat ce face și m-am gândit că se va panica dacă îi deschid. Era un laptop lângă noi și eram convinsă că mi-l va da de cap sau mă va strânge de gât. Nu a fost niciun sărut, nicio atingere, deși mi-a desfăcut sutienul și a durut.

Plângeam în sinea mea, dar m-am forțat să mă prefac că dorm și să nu reacționez pentru că mă gândeam că nu o voi mai vedea pe mama dacă nu o voi face. Când m-am gândit că aproape a terminat, am început să mă prefac că mă trezesc. Am făcut zgomot și a sărit de pe mine și când am deschis ochii, el era îmbrăcat și stătea jos. Eram îngrozită că mă va strânge de gât, așa că m-am prefăcut că nu s-a întâmplat nimic”.

Robyn s-a prefăcut că nu știe nimic și când a fost condusă de bărbat la casa prietenei sale.

„Nu am vrut să știe casa exact așa că i-am spus să oprească și i-am spus pa, dar simțeam cum eram privită de el în tot acest timp”. Când s-a simțit în siguranță a sunat la poliție.

În așteptarea procesului, tânăra a devenit depresivă și anxioasă.

Pentru fapta sa, bărbatul a primit cinci ani de închisoare, care s-au adăugat la ceilalți 12 pe care i-a primit pentru un atac, petrecut după incidentul cu Robyn, scrie The Sun.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *